Wysłany: 2011-08-02, 17:06 Klucze Steam TANIO! 2lata działalności
Witam w swoim fachu działam już dwa lata mianowicie sprzedaje klucze do konta steam
Klucze są tanie możesz zapłacić sms;em o wartości 30zł (gdzie by kupić klucz u konkurencji musisz wysłać dwa albo i trzy smsy o takiej wartości ) U mnie masz 101% pewności w swojej karierze sprzedałem ok. 1000kluczy pewnie nasunie wam się pytanie skąd je biorę / czemu tak tanio itp.. Współpracuje z różnymi serwerami/ stronami którzy za reklamę u mnie płacą mi w kluczach steam/ a czemu tak tanio ? ponieważ po co drożej ? jak jest drożej nikt nie kupuje wtedy nie miał bym co z tym zrobić :)
Mam do dyspozycji teraz 150 kluczy codziennie kupują ode mnie ich po 5/10 zdarza się że więcej ;)
Jedyne co musisz zrobić to napisać e-mail na - : steam-key7@o2.pl
z chęcią zakupu klucza po odbiorze wiadomości wyśle ci dane na które wyślesz sms/ a ty po otrzymaniu kodu zwrotnego wyślesz mi go spowrotem wtem ja wyśle ci nowy nie używany klucz steam !