pfff po co Ci jakaś kozak mysz. Ja mam Manta za 29.99 zł 800/1200/2000 DPI gram na (2000) i buły wchodzą jak w masło, nie opłaca się wogóle w mysz zainwestować. Będziesz żałował. Jeżeli masz troche odłożonej kasy zainwestuj w dobre słuchawki. Polecam Creative Fatality Gaming. Do 130 zł kupisz.
Kup taką żeby dobrze łapki się trzymała :D
Najlepiej idź do Media Markt, albo innego Oszołoma i po testuj, "po przymierzaj". Nie musisz wcale wydawać 150zł na mychę. Moim zdaniem taka za 30 zł styknie, ważne żeby w miarę dopasowana była do dłoni.
asdasad poco ma dawac "130 zl za fatality" (sa za 90 na allegro) jak np. ma standart karte dzwiekowa...
a myszka to podobno Microfost 3.0 jest zaje**** wielu zajomych ja uzywa (STEAM) i nie narzekaja ;d
Mysle ze pomoglem
_________________ Tusia,kiedys ja bede cierpial... :**
Ostatnio zmieniony przez looleczek 2010-03-15, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-03-15, 23:27
Trochę poczytałem o tej myszce x7 i wcale nie jest taka rewelacyjna :D kupie steelseries ikariana i będzie git :P jakąś podkładkę do tego a jak przyjdzie kasy to słuchawki i jazda :] a kartę dźwiękowa ma ma dobra bo creative nie zintegrowaną :D
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Ja osobiście mam mam razerka deathadder 3g i jest bardzo dobra, nie mogę narzekać. Może nie ma 4000dpi jak niektóre ale wdg mnie całkowicie wystarcza ja gram na 1800dpi 500hz czułość cs 1.9 i gra mi się bardzo dobrze. Oczywiście polecam.
Ja bym Ci proponował A4Tech X7. Mam tą myszkę i jest nie zawodna i ciężka, a co za tym idzie nie lata na boki
jak ona jest niezawodna to Cie w chu.. zrobili i Ci inna myszkę chyba dali. Fakt, że jest dobra ale ogromnym minusem jest laser, który się poprostu psuje. A na plus oceniam to, że jak już się popsuje to wymieniają na nową ja mam już trzecią.