Wysłany: 2011-04-19, 15:45 [problem] Steam cd kay!!
Witam wszystkich .Mam do was pytanie .Odnośnie kupiłem sobie dziś klucz do konta steam na allegro.Gdy założyłem sobie konto na steam ,kliknłem :
Dodaj grę >>> Aktywacja produktu steam >> wpisałem kod ale wyskoczył mi komunikat
że muszę włożyć płytę counter-strike antyhylogy 1 .Ja tej płytki niestety nie posiadam ponieważ cd kay kupiłem na allegro .
jeżeli komunikat brzmi tak : Instalacja Counter-Strike 1 Anthology jest niezbędna, aby przejść dalej. Włóż płytę CD/DVD do napędu i wybierz "instaluj" z menu autouruchamiania.
.. to nie pozostaje Ci chyba nic innego jak kupić orginal
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-04-19, 21:55
Łap w takim razie linka. Sam uploadowałem kilka min temu. Pliczek pochodzi z oferty jednego z allegrowiczów zajmujących się sprzedażą CD-KEYów cs 1.6 anthology. W sumie nie biorę odpowiedzialności, ale kto miałby robić w wała własnych klientów ;)
http://www.mediafire.com/?mbe0etrd1wqpbwu <<<<< waga: 4.14MB
Najpierw montujesz ten obraz w programie DAEMON TOOLS, dopiero potem próbujesz aktywować grę na steamie. Powinno być wszystko ok
Niestety ,okazało się że allegrowicz sprzedający key-e mnie oszukał i podał mi juz wcześniej zużyty kod do gry .Dlatego zastanawiam się nad kupnem oryginalnego Anthylogy .
Chcialbym rowniez zwrocic uwage ze wiele kluczy na allegro sa fake'iem
Generalnie dzialaja, mamy gry przyporzadkowane do klucza, wszystko smiga, ale ... pewnego pieknego dnia okazuje sie ze mamy zablokowane konto Steam jak i gry
Otoz niektore klucze nie sa autoryzowane (aczkolwiek przechodza weryfikacje . Sa wykradzione lub zdobyte w inny sposob) - nastepnie sa One sprzedawane. Jednak Valve z czasem takie klucze blokuje - moze to trwac miesiac, pol roku, ale moze sie zdarzyc, ze zostana zablokowane (Valve zawsze ma tendencje do dzialania z opoznieniem :) - przyklad ? Bany VAC :D