Wysłany: 2011-02-04, 15:52 [problem] CS zawiesz sie po wejsciu do gry przy okienku z &q
Witam :)
Mam wielki problem od dzisiaj rana gdy wlaczylem gre Counter Strike 1.6 przez STEAM po wejsciu na serwer przy okienki z przyciskiem "OK" (okno przed wyborem team) zawiesza mi sie cała gra !
Próbowałem juz alt+ctrl+delete / reinstall / komendy cl_alldownload 0 i nic nie pomaga .
Gdy patrze na fps to pokazuje mi :
13.0 fps 507 ms
in: 66 2.16k/s
out: 28 1.21k/s
loss:56 choke: 4
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-02-04, 17:16
Też to miałam, jak wejdziesz to nie klikaj od razu OK, poczekaj chwileczkę, dosłownie chwile z 10-15 sekund i dopiero wtedy wbij. Mi robiło się tak tylko na DD2. Spróbuj!
że i tak ten głupi występ się skończy.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-02-06, 15:34
Kiedyś też borykałem się z tym problemem. Pomysłów jak to rozwiązać mam kilka, ale niekoniecznie muszą one skutkować. I jeszcze pytanie. Jaki masz system? Niekiedy steam nie działa poprawnie na nowych systemach (Win7, Vista)
Jedyne co przychodzi mi do głowy to:
- pobierz i zainstaluj nowe stery do karty graficznej
- usuń z cfg ostatnia linijkę, czyli: "exec userconfig.cfg", oraz pozbądź się owego userconfigu. Jeśli to nie poskutkuje usuń cały cfg i userconfig.
- kliknij na ikonkę STEAM PPM i ustaw, aby system włączał aplikację jako administrator.
Jak na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy. Mi osobiście pomogło usunięcie userconfigu. Sprawdź wszystkie propozycję i odezwij się czy problem nadal się pojawia.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
to wszystko przez to ze kampa masz zarbanego tez tak mialem na poczatek gdy ci sie tak robi sprobuj powciskac pare razy tab jak nie pomorze to wyczysc kapa z zbednych rzeczy
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa