Mam problem z mikro, ponieważ jak gadam z kimś przez np. skypa i gram w cs to jak (strzelam,wszystko co słychać w cs)słychać u tego co gada ze mną.Np.Gadam z kolegą i gram w cs to jak strzele z kałacha to u niego słychać, ze strzelam. Wiecie może o co chodzi to gadajcie.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
właśnie mam mix stereo odznaczone :)
PS.Nigdy nie gram na głośnikach bo źle się gra.
Ale kiedyś był u mnie kuzyn i bawił się właśnie ustawieniami przed jego przyjściem nic nie słychać było z mikro normalie wszystko a już po tak jak teraz jest :/
To zalezy - czasem opcja przy zrodlach dzwieku nazywa sie "wycisz/wylacz" i musi byc zaznaczona. A czasem opcja nazywa sie "wybierz" i musi byc ODZNACZONA
W zaleznosci jak opcja sie nazywa musisz jak zaznaczyc lub odznaczyc aby byl efekt
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
u mnie kiedyś było tak ,że opcję recording control miałem na full i odznaczyłem "tłumienie zakłóceń".wtedy nawet najmniejsze szmery ze słuchawek przetwarzał microfon i wszystko było słychać .gdy zmniejszyłem głośność nagrywania i zaznaczyłem "tłumienie zakłóceń" , to wszystko było już w porządku :)
Dyksa a gdzie te opcje masz podaj gdzie one są.
Gadam z kolegą na skype i oglądam filmiki na yt i jakiś kolo gada a ten kolega się mnie pyta co za bot gada. Albo mam fajną muzę a gadam przez skypa to nie wysyłam koledze linka do muzy tylko ją puszczam i słuchamy obaj...
Ps.sprawdzałem wiele stron czy mam dobrze ustawione i wszystko mam ustawione tak jak ma być więc nie wiem o co chodzi
nie wiem jaką masz kartę dzwiękową .zintegrowana?jeśli tak to poszukaj na necie kodeków do swojego układu dźwiękowego wgranego w płytę główną.ja mam realtek HD i mam tam wszystkie potrzebne opcje :)