Mam problem mianowicie zastanawiam sie nad kupnem steamu lecz nie wiem czy sa jakies roznice miedyz nonsteam a steam w graficie lub wydajnosci gry . I z tego oto miejsca chcialbym pozdrowic Probe (próba mikrofonu) !
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 291 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2010-05-06, 00:27
yyy nie ma żadnej różnicy pomiedzy grafiką bo ns od steama różni się tylko tym że nonsteam to sam cs przerobiony tak żeby działał czyli "kilka" plików przerobionych zostało a na steamie tego nie ma ;D steam to jedak steam nie trzeba żadnych patchy ;p
_________________ ..Poczuj to, to ze słabości siła,
Bo skąd byłaby złość, gdyby nie było miłości,
Lub byłaby ona niemiła..
Z steam masz dostęp do serverów z wyższym poziomem, za czitowanie trafiasz na bl, jeżeli planujesz jakikolwiek rozwój swój w grze CS'a to bez steama nigdzie nie dojdziesz.
Przede wszystkim masz orginalną grę z aktualnymi aktualizacjami(masło maślane).
Wiek: 25 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 549 Skąd: Tam gdzie żyją smoki
Wysłany: 2010-05-06, 20:33
masz społeczność Steam, czyli bez wyłączania CSa i bez minimalizowania sobie możesz robić pogaduchy a nawet i dzwonić jak ze Skype'a :P
Wizja napisał/a:
w graficie lub wydajnosci gry
w grafice nie ma różnicy bo to są dwie takie same gry..
Co do wydajności to nie kumam ludzi jak piszą, że np na Steamie mają po 40 FPSów, a na NSie mieli koło 100 :/ jak, jak już wcześniej napisałem to jest ta sama gra o.0