2. Data i godzina zaistniałej sytuacji : kolo 14:10 18 maja 2011
3. Nick admina, na którego składana jest skarga: Nie do konca pamietam bo juz nie wyskakuje : cos tam (lick)
4. Opis skargi. : Bezpodstawne banowanie! Otóż jest mapka dd2 ;] Gargamel(non-steam)<-- moj brat (Cytrus'--> steam) dostal bana za ''aima'' oczywko ktorego nie mial, nie wiem skad admin wzial takie info, zwlaszcza ze on ma 14 lat i staty mial na - wiec to czyste przypadki. Chodzi o to ze lubie ten server a mamy 1 IP i ja tez nie moge grac. Prosba o szybkie rozpatrzenie. Na przyszlosc niech robi SS. tak zeby bylo mi latwiej udowadniac.
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : NIE MA SS
[ Dodano: 2011-05-18, 14:33 ]
Sorry za 2 posty, jakies laagi na forum.
[ Dodano: 2011-05-18, 15:04 ]
STEAM_0:1:31133122 lub IP: 85.222.39.123
[ Dodano: 2011-05-18, 15:06 ]
Albo niech rozpatrzy DEMKO nick Gargamel
AscetoholiX, a ty to wogole kto ? nie banuje za nic ludzi . a jak chcesz zabierac glos to napisz podanie do gtw moze je rozpatrza. to raz a dwa , gra jest od 16 lat nq close
_________________ Mieć wyjebane to błogosławieństwo...
No chyba sobie zartujecie z tym 16 lat co to ma do tematu? Przez pomylke admina nie moge grac? Daj choc jeden dowod! Latal mu celownik? nie, krecil sie? nie, strzelal w kogos trafial innego? tez nie, a tak chyba dziala aim! w takim razie prosze o UB. I na przyszlosc przygladaj sie choc z troche dluzej zanim kogos zbanujesz. A nie reagujesz na kazde czyjes skargi.
No chyba sobie zartujecie z tym 16 lat co to ma do tematu? Przez pomylke admina nie moge grac? Daj choc jeden dowod! Latal mu celownik? nie, krecil sie? nie, strzelal w kogos trafial innego? tez nie, a tak chyba dziala aim! w takim razie prosze o UB. I na przyszlosc przygladaj sie choc z troche dluzej zanim kogos zbanujesz. A nie reagujesz na kazde czyjes skargi.
A ty zastanów się co piszesz.
Jeśli admin był obecny w tej chwili na serwie i widział co się tam działo, to nie musiał jakiemuś odpalonemu dzieciakowi co gra na full czit robić ss-y.
Zamknijcie ten temat bo i tak on tego nie zrozumie
Pozdro
_________________ Myślisz że wszystko jest możliwe?
To trzaśnij drzwiami obrotowymi! :D
Zrozum to ze byl czysty! A przez jakas tam pomylke admina NIE MAM JAK TEGO UDOWODNIC! tez gralem wtedy na serwerze i co to ma do rzeczy, brat mial staty na minusie, no bez przesady zeby z aimem miec takie... Przygladajcie sie choc z troche dluzej zanim dacie bana, przez takie pomylki tracicie ludzi.