1. Twój nick na serwerze. Hawaii
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 23 listopada 16:05
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. -------wyjaśnione poniżej
4. Opis skargi.brak ( to prośba o unbana nie skarga )
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. poniżej
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com wjaśnienie poniżej
yy. sorka ze nie na hotfile ale nie lepiej po prostu otworzyc sobie ssy na srone ? zamiast je scigac a potem wypakowaywac i ogladac ..
Ciezko Ci wejsc i sprawdzic? Podaj IP. Jak Smiley zadeklarowal, ze Cie odbanuje, to ja moge to zrobic.
Fajnie kolego ze lubisz sie udzielasz ale nie potrzebuję aż 4 odpowiedzi w tym temacie.
Dziękuję za unbana.
A co do tego ze nie byłem pewien i tylko dlatego iż pan Smile ma 5 warnów z tego 3 os H@.
wiec pozdrawiam a panu puppetMasta zadził bym ogarnąc spamerstwo.
Ciezko Ci wejsc i sprawdzic? Podaj IP. Jak Smiley zadeklarowal, ze Cie odbanuje, to ja moge to zrobic.
Fajnie kolego ze lubisz sie udzielasz ale nie potrzebuję aż 4 odpowiedzi w tym temacie.
Dziękuję za unbana.
A co do tego ze nie byłem pewien i tylko dlatego iż pan Smile ma 5 warnów z tego 3 os H@.
wiec pozdrawiam a panu puppetMasta zadził bym ogarnąc spamerstwo.
Twoje rady wloz sobie w odbyt ;) Trzeba bylo nie truć dupy tydzien o ub i w edycie tematu, albo posta napisac, ze masz juz unbana bo jasnowidzow wsrod adminow nie ma.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-11-25, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa