Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
SS
Autor Wiadomość
Abon 

Wysłany: 2011-08-03, 22:42   SS

Kod:
** wstaw foty na  www.cs-serwery.pl  | player "Abon" | admin "Yamammoto" | (08/03/2011 - 22:32:36) **
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Abon
[MiniBANS] Przyczyna : ' ssy wstaw na forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 136.148.249.150 '
[MiniBANS] =============================

http://imageshack.us/g/190/dedust20011wt.png/

pisalem, ze na wakacjach jestem z londynu gram z kompa bez glosu + 60fps, a ty mnie jeszcze smieciu banujesz bez zadnego pretekstu. takie fochy i placzki jakie robisz na serwerze to do mamy, a nie mnie lowlife'ie.

myslalem, ze juz takie zyciowe zera nie maja tutaj flag, a szkoda, ludziom humor psuja.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-08-04, 01:20   

Abon napisał/a:
a ty mnie jeszcze smieciu banujesz

Nie wyzywaj bys nie byl wyzywany !!

Abon napisał/a:
banujesz bez zadnego pretekstu

Pretekst ? Mial watpliwosci co do czystosci gry i zrobil SSy - nie szukaj dziury w calym !

Abon napisał/a:
takie fochy i placzki jakie robisz na serwerze to do mamy

Przeczytaj swoj post i pomysl - kto strzela fochy, unosi sie i wylewa zale

Opanuj sie i troche kultury !!

ps. Gdybys do mnie napisal "smieciu" to chocby SSy byly czyste i zastosowany wzor - o UB musialbys sie chyba Malita prosic - wiec zapamietaj, ze takim zachowaniem nic nie wskurasz a jedynie sie osmieszysz i zniechecisz do siebie innych

Tutaj krzykiem nic nie wskurasz :)

Zastanow sie

Abon 

Wysłany: 2011-08-05, 00:02   

Rockford napisał/a:
Nie wyzywaj bys nie byl wyzywany !!

Widze, ze mi zaczynasz czytac w myslach? Slabo ci idzie. Jak padaja wyzwiska, to oznacza, ze jedna ze stron zrobila cos glupiego. Nic mnie nie obchodzi od jakich szmat mnie ludzie wyzwia, swoja wartosc znam i takie slowa slysze tylko od malo kompetentnych z internetu. Jezeli ktos robi taka durnote, to odpowiednio na jego poziomie mu wytlumacze jego blad, tak by calkowicie i doglebnie zrozumial problem.

Cytat:
Pretekst ? Mial watpliwosci co do czystosci gry i zrobil SSy - nie szukaj dziury w calym !

Watpliwosci? Oh c'mon nie gram tu pierwszy raz, a ze wzgledu na warunki (zapomnialem wczesniej jeszcze dodac, ze karaoke lecialo z mojej prawej strony pelna para) gralem gorzej niz totalnie zachlana osoba. NIC nie moglem praktycznie zabic, bo i nawet myszka mi dziwnie skakala, wiec sorry, ale o jakich watpliwosciach my tu rozmawiamy?

Cytat:
Przeczytaj swoj post i pomysl - kto strzela fochy, unosi sie i wylewa zale

Nie bylo cie na serwerze, to nie wiesz, ale ten pajacyk plakal na say@ i jak padl w 1 rundzie, to zrobil reset.

Rockford napisał/a:
Gdybys do mnie napisal "smieciu" to chocby SSy byly czyste i zastosowany wzor - o UB musialbys sie chyba Malita prosic - wiec zapamietaj, ze takim zachowaniem nic nie wskurasz a jedynie sie osmieszysz i zniechecisz do siebie innych

Jak dla mnie to jest reakcja zadufanego w sobie placzka. Reszta komentarza do tego j/w. Jak mnie ktos wyzywa, to sie w 1 kolejnosci zastanawiam CO moglem spaprac.

Rockford napisał/a:
Zastanow sie
Ja sie zawsze zastanawiam i ostatnio mam juz dosc glaskania kretynow po glowie. Poglaskalem i perma za 'cheaty' na steamie dostalem na jakiejs serwerowni od H@, bo go kilka razy zabilem.

Jakbym mial tu swojego kompa, ze steam'em, to nawet bym slowa nie dodal, gdyby mi zrobil ss'y, bo szaleje. To norma. Ale jak gosc wyczynia takie cudo, to az rece opadaja.
Ostatnio zmieniony przez Abon 2011-08-05, 00:04, w całości zmieniany 1 raz  

Brzeszczot90 
Admin DD2 :*

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-08-05, 10:26   

Cytat:
Watpliwosci? Oh c'mon nie gram tu pierwszy raz, a ze wzgledu na warunki (zapomnialem wczesniej jeszcze dodac, ze karaoke lecialo z mojej prawej strony pelna para) gralem gorzej niz totalnie zachlana osoba. NIC nie moglem praktycznie zabic, bo i nawet myszka mi dziwnie skakala, wiec sorry, ale o jakich watpliwosciach my tu rozmawiamy?

Możesz tu grać 10 lat i jak admin będzie mieć podejrzenia to i tak ma prawo Ci robić ss'y i nie pierdol już tak bo w połowie Twojej wypowiedzi nie mogłem ze śmiechu...
@
Dostałeś bana to kurwa zastosuj tylko wzór a nie dopisujesz swoje płacze, że Cie 15-letni admin zbanował bo jesteś tak zajebistym hejterem, że kurwa mać..
Proszę Cie... nie uważasz, że się zbłaźniłeś w swoich wypowiedziach, jak na 18. lat powinieneś być bardziej dojrzały.
@
UB. Close i koniec tematu !

Ostatnio zmieniony przez Brzeszczot90 2011-08-05, 10:27, w całości zmieniany 1 raz  

Yamammoto 

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-08-05, 13:32   

Brzeszczot90 napisał/a:
w połowie Twojej wypowiedzi nie mogłem ze śmiechu...

Dokładnie. Jakiś ku**a napinacz jesteś przez neta czy jak? Tak ciężko wstawić ssy? Jak aż tak uraziłem twoją boską osobę robiąc ci ssy to napisz do H@ on chętnie też sie pośmieje. Jesteś czysty o co chodzi? Po co te śmieszne gadki? Zastanów się człowieku bo po tych tekstach sądze że masz max. 14 lat

Abon 

Wysłany: 2011-08-05, 22:00   

Brzeszczot90 napisał/a:
Możesz tu grać 10 lat i jak admin będzie mieć podejrzenia to i tak ma prawo Ci robić ss'y

THANK YOU CAPTAIN OBVIOUS!!!

Wszystkie informacje do wzoru sa elegancko skopiowane z konsoli, wiec nie widze zadnego problemu. Czysto i przejrzyscie.

Tak czytam te wasze posty i sie zastanawiam czy wy sobie ukladacie puzzle z moich wypowiedzi, czy po prostu macie problemy z czytaniem.

Jak ktos chce ze mna na ten temat poczatowac zapraszam na pw/gg. Takich durnowatych dyskusji nie prowadzi sie na publicznych forach.

edit:
wciaz jestem zbanowany
Ostatnio zmieniony przez Abon 2011-08-05, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-08-06, 00:15   

Abon napisał/a:
edit:
wciaz jestem zbanowany

hmmm ... bo wciaz nie zastosowales wzoru

Konsola konsolą, ale po to jest wzor aby go stosowac. Raczki Ci nie odpadna jak sobie troche ctrl+c/ctrl+v poklikasz

Sam stwarzasz problemy i unosisz sie z byle powodu.

Admin ma prawo zrobic SSy KAZDEMU a Ty na to nic nie poradzisz

Dopoki nie zastosujesz wzoru to chocbys nie wiem jak sie rozpisywal w tym temacie - ub nie zobaczysz

[quote]Jak dla mnie to jest reakcja zadufanego w sobie placzka.[quote]

hahahahahahahahhahahahahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kto wali spamem, wylewa zale ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A wystarczy zastosowanie wzoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dziwnym czlowiekiem jestes. Jednak bez wzoru to nawet nie mysl, ze dostaniesz ub

Abon 

Wysłany: 2011-08-06, 17:39   

Rockford napisał/a:
Konsola konsolą, ale po to jest wzor aby go stosowac. Raczki Ci nie odpadna jak sobie troche ctrl+c/ctrl+v poklikasz
Nie mam zwyczaju robic bezsensownych rzeczy. Doprawdy odpadna.

Do prostego unbana potrzebne sa 2 rzeczy: IP/SID i SS'y, wiec nie marudzcie jak male dzieci.

1) http://cs-serwery.pl/foru...bon-vt15070.htm
2) http://cs-serwery.pl/foru...bon-vt15361.htm
3) http://cs-serwery.pl/foru...bon-vt16343.htm

Zawsze szlo gladko, a wy tworzycie problemy tam, gdzie ich nie ma.

Rockford napisał/a:
Admin ma prawo zrobic SSy KAZDEMU a Ty na to nic nie poradzisz
I ALREADY THANKED YOU CAPTAIN OBVIOUS!

Jeszcze raz zobacze durny post z ktorego nic nie wynika lub odpowiadajac na niego bym po prostu sie powtarzal, bo nie czytacie tego co pisze, to zegnam. Nie wnikam czy nie potraficie, czy nabijacie sobie posty - malo mnie to obchodzi, bo ani na uzeranie sie z idiotami, ani na glupoty czasu nie mam.

$TR!K3R12 

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-08-06, 18:30   

Yamammoto napisał/a:
to napisz do H@ on chętnie też sie pośmieje

Rzeczywiscie tak sie posmieje ze hej wy dalej nie czaicie chyba ze malit ma wszystko w dupie i ma 16 czy 15 lat odwala kaszane ludzie mu placa za admina a ten walki kreci bo ma wyjebane na siec i ci co tu troche siedza i czaja czacze dobrze o tym wiedza pzdr dla kumatych

Yamammoto 

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-08-08, 14:56   

$TR!K3R12 napisał/a:
malit ma wszystko w dupie

Striker Niech napisze do proby ;p

UB nawet gdybym mógł nie dam, bo jestem na wakacjach u brata teraz
Pzdr
Ostatnio zmieniony przez Yamammoto 2011-08-08, 14:59, w całości zmieniany 2 razy  

CSI 
GLORY GLORY MAN UTD

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2011-08-08, 15:51   

a wzór gdzie ?
http://cs-serwery.pl/foru...sow-vt15666.htm

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu