ja tobie powiedziałem wrzuć screeny to nie moja wina ze ty jestes debil i nie mozesz postu jak człowiek napisać!! a ty za mały sik jesteś ze by tak do mnie mówić!! wrzuć screeny i bedzie po sprawie
Po pierwsze w regulaminie EWIDENTNIE pisze, screeny wrzucone na hosting (speedyshare etc.), aby można było je pobrać. Dlaczego ? Możemy zobaczyć, czy screeny nie były edytowane i nie było w nich nic zmieniane.
Jeżeli ss'y nie będą spakowane o UB możesz zapomnieć.
btw. ogarnij i przestań wyzywać. Nie chcemy działać przeciw Tobie tylko pomóc a i tak ci jest źle... Czekamy na ss'y spakowane winrarem.
Nie wiem kto dał Ci admina z jakiego powodu, wiem jedno ze powinieneś ćwiczyć na botach bo Twoja ocena graczy jest na poziomie NS.
Czy ty kurwa naprawdę jesteś taki dziwny czy co ?! ;o. Wyraźnie napisałem, ss'y spakowane winrarem i wrzucone na hosting !. Regulamin to regulamin i bez wymówek.
@kriss
dziwię się, że nie wymagasz tego ;o. Czytałeś regulamin ;pp ? :D
Zamknąć to możesz sobie klape na kiblu. Debil moze masz na drugie, nie ingeruje w to a jezeli masz jakis problem to sobie go schowaj głęboko w kieszen bo jestes za chudy w uszach dla mnie. A ty gówniarzu nie cwaniakuj bo z tego co widze to jeszcze wieczorynki ogladasz, takze pozostaw swoje jakze ciekawe rozważania filozoficzne dla księdza proboszcza.
Masz wszystko według wzoru i mozesz mnie cmoknąc.
_________________ Los nagradza przygotowanych!!!
Ostatnio zmieniony przez :::kaftan::: 2011-09-08, 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa