1. ziomziom
2.01:40 dzisiaj
3. F4stlone
4. Dostałem bana na 60 minut, powód kampisz. Grałem na death matchu z AWP. Na serwerze dozwolona jest gra z AWP skoro można ją wybrać w menu broni, a logiczne chyba jest, że z tą bronią nie będę raszował po całej mapie. Dlatego uważam za nieuzasadnione banowanie za kampienie ze snajperką. Serwer DM o ile wiem służy ćwiczeniu skilla. Jak mam ćwiczyć skilla z AWP skoro każą mi biegać po mapie. Każdy kto kuma jak się gra z AWP wie, że bez sensu jest bieganie z tą bronią. Proszę o pouczenie admina jak ma się zachować w takiej sytuacji.
5. Zbędne
6. Zbędne
Zarejestruj się i zobacz jak ten Player gra z awp . Kampi ? Gra z awp , piękny skill i 0 kampy . Tak się ucz grać a nie kampisz w 1 miejscu ... Ban zasłużony !
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
Uwierz mi, na różnych serwerach dobrzy gracze nie muszą kampić, żeby ostro fragować... Kampiłeś ostro, więc ci dałem bana. Poza tym 60minut to nie dużo, bo już nie raz się zdarzało że dawałem na dzień...
Wysłany: 2010-02-28, 00:00
czas minął
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa