Masz bana na tym serwerze!
Dostales go permanentnie
Zbanowany nick : junglebobo
Przyczyna : ' my tez sie pozegnamy ,( '
Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ip 82.47.76.74
Gram sb jak każdy a zaraz ban znów nie było ss ani demka Prosze jak mnie banujecie zróbcie mi ss, ja nie czytowałęm na mnie gracze nie gadali tylko na innych admin ogarnij się jak dałeś bana mogłeś mi ss zrobić pozdro!!!!! PROSZE O SPRAWIEDLIWE ROZPATRZENIE
[ Dodano: 2011-03-04, 18:40 ]
Słyszałem że kruger mi chce dac pana na forum !........ za czyty xd smieszne bo gram dobrze i to sa czyty ja gram dlugo 4 lata prawie kurw......... 6,7 godz dziennie napierdalam nawet do 5 rano gram kurwa ogarnijcie sie wreszcie nie moge pograć jak inni ? chyba ze kupie admina dam nawet 50 zl na miesiąc ale chociaż pogram sb bez bana ten miesiąc Kruger przemyśl dobrze czy warto dawać bana komuś co nic nie ma ?
Ostatnio zmieniony przez Daanieloo1993 2011-03-04, 18:41, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-04, 19:46
Słyszałem że kruger mi chce dac pana na forum !........ za czyty xd smieszne bo gram dobrze i to sa czyty ja gram dlugo 4 lata prawie kurw......... 6,7 godz dziennie napierdalam nawet do 5 rano gram kurwa ogarnijcie sie wreszcie nie moge pograć jak inni ?
HAHHAHAHAHAH Ale kolo z ciebie ja jebie
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
tu powinny warny sie posypac za to piekne slownictwo heh
Daanieloo1993 napisał/a:
chyba ze kupie admina dam nawet 50 zl na miesiąc ale chociaż pogram sb bez bana ten miesiąc Kruger przemyśl dobrze czy warto dawać bana komuś co nic nie ma ?
jki placz hahhaha
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa