1. Pr0FiL
2. Zawsze
3. Nemezis
4. Nemezis w ogóle nie ogarnia admina, mówi nam, że jest starszy i ma tu admina od 2 lat, a kiedy powiedziałem "dajesz bana z powodem wstaw ss'y na forum, nie robiąc ich", dał mi bana "szacunek dla starszych" ! Uważa, że nie musi wchodzic na forum (tak nam napisał ),
potwierdzi do Kuba i Jacobs. Ma w nosie to co do niego mówią inni gracze, kiedy np. grałem na innym nicku w trójkę mówiliśmy mu "sprawdź tego czy tamtego" on to zwyczajnie olewał. Powinien stracić admina !
dopisuję się do tej skargi i potwierdzam to co napisał Profil i chciałbym dodać że jest to nieogarnięty admin który daje bany za byle co, daje bany za ping na 60 min i skoro twierdzi że ma admina od 2 lat to czemu nie umie robić ss-ów i demka kręcić?? Ma pretensje do wszystkich i zamiast adminowac na serwie gra sobie a jak przyjdzie co do czego to daje bana nie wchodząc na specta.
_________________ "PRZEPRASZAM" takie proste słowo a tak trudno je wypowiedzieć
Znowu wrócił? Kto mu kur&@ w ogóle dał Adma? Przecież ten koleś już raz go stracił, totalne dno ma zero pojęcia o CS'ie ile trzeba było skarg składać, żeby w końcu mu admina zabrali. Żenada i tyle.
ułaaa to już 5/ta skarga na admina Nemezis oO ja oczywiście jestem za.
wydaje mu sie że jest najważniejszym adminem i jego decyzje są nie podwarzalne to naprawde irytuje na serwerze + wulgarnie sie odnosi do innych graczy(coż z tego co wiem jest bardzo nerwowy.. ale bez przesady...) no i tak jak profil napisał uważa że z nim nie wolno dyskutować bo ma 29 lat i admina ma nie od dziś itp .. blabla || no i te bany za ping na 60 min :/ aż kusi coś mu powiezdzieć na serwie ale to skutkuje albo banem od niego na 5 min albo jego ignoracją bądź tym słynnym powiedzeniem:,, jestem starszy nie dyskutuj bo mozesz łatwo stracic adma tutaj"
Potwierdzam to wszystko. Tez byłem przy tym jak wychwalał się, że ma 28 lat.. blablabla. Myśli, że jak jest starszy od nas to może wszystko. ZERO OGARU! Daje bany za ping na 60min. MASAKRA. Pisałem mu, że powinien dawać kick'i a on odpowiedział, żebym go nie pouczał. Gdybym był tutaj H@ odrazu bym mu odebrał admina, bo może ma te swoje 28 lat ale im więcej lat tym mniej ogarnia.
_________________ Szkoła jest jak CS:
Dyrektor - Head Admin
Nauczyciele - Admini
Uczniowe - Gracze
Dziennik - Staty
Oceny - Fragi
Plecak - Paka
znam nemeza ale niestety musze sie dopisac do tego posta totalne zero ogarniecia i na dodatek praktycznie na centralu go nie widac . nie wiem jakim cudem dostal adma skoro praktycznie nie gral na tym serwie ...
Potwiedzam , wchodze na server i jest akurat Nemezis pisze do niego ze sa na ciebie skargi wez odpisz cos a on pisze ze ma te skargi w d..ie i mowi ze i tak nie straci admina
aha no i bany za ping daje 60 min i nie robi ssy i demka jak ktos jest podejrzany
_________________ Masz za malego konia by dotrzec do mojego zamku
Jest opcja, że to jakiś tam znajomy H@ Malitek też nie komentuje widzę tych postów czyli coś w tym jest. ;))
Może po prostu podziękować mu za współpracę i perma dać ? :)
Wczoraj grałem nas serwie gdy grał owy Admin.
Po rzucaniu banami na 30 minut za ping zapytałem go dość grzecznie czy jest pojebany to mi nic nie odpisał :D
Dziś perm dla tego Pana : )
Wczoraj grałem nas serwie gdy grał owy Admin.
Po rzucaniu banami na 30 minut za ping zapytałem go dość grzecznie czy jest pojebany to mi nic nie odpisał :D
Dziś perm dla tego Pana : )