Wysłany: 2009-12-24, 13:34 Skarga na admina PuppetMaster
Bardzo mi sie nie podoba co sie przed chwila wydazylo na serverze. Mianowicie przychodzi admin (PuppetMaster), zglaszam mu ze gracz o nick Bob gra na wh i kilku graczy nie ma standardowego interpu 0.01.
Admin nawet nic nie odpowiedzial wszedl dal kilka kickow z powodem - WYJDZ i sobie poszedl.
Cos takiego nie moze sie dziac na serwerze jezeli chcecie miec poziom i dobra opinie, a wiadomo ze ludzie nie beda przychodzic jak takie sytuacje beda mialy miejsce.
Wysłany: 2009-12-25, 00:59 Re: Skarga na admina PuppetMaster
mp3. napisał/a:
Bardzo mi sie nie podoba co sie przed chwila wydazylo na serverze. Mianowicie przychodzi admin (PuppetMaster), zglaszam mu ze gracz o nick Bob gra na wh i kilku graczy nie ma standardowego interpu 0.01.
Admin nawet nic nie odpowiedzial wszedl dal kilka kickow z powodem - WYJDZ i sobie poszedl.
Cos takiego nie moze sie dziac na serwerze jezeli chcecie miec poziom i dobra opinie, a wiadomo ze ludzie nie beda przychodzic jak takie sytuacje beda mialy miejsce.
Wesolych Swiat.
Gracz bob nie mial wh, wiec chyba Ci sie wydawalo. Druga rzecz. Demko. Gdzie jest demko z gry tego gracza? Masz pretensje, ze go nie zbanowałem, mimo Twoich urojen na temat tego, ze ma wh, podczas gdy nie mial? Teraz juz wiesz dlaczego nie odpowiadam czasem na takie zarzuty? Bo czytam ich sto na dzien. Dla was jesli ktoś skanuje chociaz raz, to jest ewidentne wh. Pamietam jak zaczynalem gre na serwie. Co drugi noob krzyczal, ze jade na wh, nie wspominajac juz o botach krzyczacych ze mam aima. Domyśl się gdzie, i jak gleboko możesz wlozyć swoją skargę bez dema.
Pocwiczcie więcej.
To ostatnia skarga w sprawie czita, bez demka na ktorą odpowiadam.
A co do interpow. Do H@ idź wyżebraj, żeby dał plugin wymuszający interp, bo nie mam obowiązku banować, czy kopać KAZDEGO gracza, ktory nie ma prawidlowego interpu. I nawet nie mam zamiaru, nawet nie bede z prostej przyczyny - na 20 graczy, 2 ma prawidlowy interp.
Do Malitka: Zrób wreszcie coś z bałwanami, bezpodstawnie oskarzajacymi graczy o wh, i skladajacymi skargi na adminow bez dowodow, w postaci dem z gry. Dawaj warny, czy cokolwiek, bo nigdy sie nie nauczą..
PS. Od dziś za każde wprowadzenie admina w błąd, podczas gry, że ktoś ma wh/aima, czy cokolwiek innego, podczas gdy go nie bedzie mial, nagradzał bede natychmiastowo 1-dniowym banem.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-25, 04:10, w całości zmieniany 14 razy
Puppet jako admin powinienies zwracac uwage na to co mowia gracze jestes wlasnie od tego zeby byl pozadek na serwerze i jezeli ktos Ci zglasza ze dany gracz jest podejrzany o czitowanie to powinienes cokolwiek zrobic zeby udowodnic jego niewinnosc.
Macie wprowadzony plugin na screny z gry wystarczy go uzyc dac bana na 5 minut i kazac wrzucic ss na forum.
Co do demka, po co krecic demko jak akurat na serwerze jest admin ? I moze to roztrzygnac w kilka minut.
Tak na marginesie nie jestem Twoim kolega wiec pochamuj swoje wypowiedzi w moim kierunku bo jestes za mlody synku zeby mi tutaj pyskowac.
pupetmasta naprawde ogarnia tes serwer i przepraszam go za to co pisalem w innym temacie a co do tego ze niebanowal tez myslalem ze koles ma wh ale poprosilem zeby go sparawdzil koles nic nie mial wiec go zostawilismy z mastą ....
PS.Jeszcze raz pupetmasta za tamte oskarzyn o chu*****o admin asry :D
pupetmasta naprawde ogarnia tes serwer i przepraszam go za to co pisalem w innym temacie a co do tego ze niebanowal tez myslalem ze koles ma wh ale poprosilem zeby go sparawdzil koles nic nie mial wiec go zostawilismy z mastą ....
PS.Jeszcze raz pupetmasta za tamte oskarzyn o chu*****o admin asry :D
Luz, wyjasnilismy w grze
Lepiej podanie skladaj, bo drugi admin ogar jest potrzebny A widzę, ze łapiesz.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-26, 22:40, w całości zmieniany 2 razy
Jestes adminem wiec podjalas sie takiej roli dziewczynko zeby laczyc gre i obowiazki admina.
Tak po za tym chce uslyszec odpowiedz nie od Ciebie tylko od tych ktorzy przyjeli Cie jako admina.
Jak widzisz skarga dotyczy Ciebie i Twoje odpowiedzi mi nie interesuja bo nigdy nie przyznasz sie do bledu bo brak Ci odwagi.
Jak bys czytal ze zrozumieniem to napisalem ze kikujesz ludzi bez konkretnych powodow (dokladnie z powodem- WYJDZ) co to za admin ? Ja sie pytam !!
Niektore dzieciaki dopiero zaczynaja grac w cs'a nie kazdy jest takim PRO botem jak Ty i dopiero sie ucza i to ze ktos gra slabiej od Ciebie to nie znaczy ze masz go wyrzucac z serwera.
Dziewczynko bardzo mi sie nie podoba jak sie odnosisz do innych ludzi (poczytalem sobie forum) to sa jeszcze dzieci i pohamuj sie z obrazliwymi slowami w ich kierunku kolejny raz powtarzam JESTES ADMINEM i pownnas dawac przyklad, wlasnie takim dzieciaka, bo pozniej wyrastaja takie rozwydrzone bachory jak Ty.
P.S
Mam 34 lata i nie lubie takich kablowych napinaczy jak Ty wiec nie mow mi ze jestem jakims idiota czy cos w tym rodzaju bo doprowadze do tego ze przestaniesz byc adminem i Ci sie marzenia popsuja.
"masz" ? Zmien ton.
Masz to zamknąć ryj, i nie mowic mi co mam robić, bo robię to, co do mnie nalezy tak jak nalezy. Wymyslasz zarzuty zeby sie tylko o coś przypierdolić. Wnioskuje, ze dostales ode mnie bana, kicka, kilka headow, stad taka napinka, pod nowym nickiem na forum.
Blisko 200 banow, przez miesiąc, na niemal pelnym caly czas serwie i 1 post ze screenami na forum o czyms swiadczy.
Btw. kicki z powodem "wyjdz" byly dla graczy, ktorzy w cfg mieli syf zasmiecajacy czat, z nowego patcha, v31 bodajze, albo kampili. Więc nie unoś się, ze kickuje noobow, bo jestem wyrozumialy. Do czasu, kiedy spotykam takich gości jak ty.
Ciesz się luksusem bycia anonimowym.
Nie interesuje mnie ile masz lat. Mozesz miec i 50, tutaj to nie ma znaczenia, w internecie, gdzie każdy gowniarz może napisać ze jest weteranem wojennym. Naucz się gramatyki i ortografii, zanim napiszesz posta.
Cytat:
bo doprowadze do tego ze przestaniesz byc adminem i Ci sie marzenia popsuja.
Tylko sie nie zesraj z przerostu ambicji ;)
PS. Jakies KONKRETNE zarzuty jeszcze, czy można zamknąć ten temat w którym trollujesz, internetowy trollu?
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2009-12-28, 12:56
Zamykam i nie widzę bezsensownych kŁótni Pupet ogarnie a reszta ma wyluzawać
_________________ Wiesz Kim Ja Jestem ??
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa