Wysłany: 2011-02-08, 21:35 Skarga na admina [ dGl^ ]
1. Twój nick na serwerze. : LoL3K
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : ok 21:30 dnia 8 lutego 2011
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : dGl^
4. Opis skargi. : admin ten podaje kumplom hasło do swojego nicku aby mogli korzystac z admina
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : Dowód:
http://hotfile.com/dl/102..._dust2.rar.html
PROSZE O ODEBRANIE ADMINA TEMU NIEODPOWIEDZIALNEMU GRACZOWI.
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-02-08, 21:44
No niestety, jak widac na screenie bylem przy tym. Nie mam nic do veksela, ale dgl juz wczesniej nie wykazywal sie dobrze jako admin a juz takie zagranie mowi samo za siebie...
Zlamanie regulaminu = utrata admina!
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-02-08, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-02-08, 23:02
Rock ile ty dzis wypiles?:) Bo nie czytasz ze zrozumieniem. Obrazek przedtsawia systuacje, w ktorej veksel zmienia nick na dgl i ktorej ja bylem swiadkiem. Cisnie sobie na adminie, gdyz uzyskal sobie haslo od dgl:)
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-02-08, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
a jesli jest na odwrot ? A moze dgl dla zgrywy zmienia nick na veksel ?? i chce was porobic ??
To tylko domniemania :)
Musicie miec pewnosc bo odnosze wrazenie iz widzicie to co chcecie widziec
I nie bronie nikogo (DGL nawet w sumie nie znam czyt. nie mam go w znajomych na FB i NK co ja pier... - nie mam nk i fb - tak tak - dobrze widzicie - nie korzystam z tego :)
Do jakiej klasy nie dolacze to ja rozwiazuja i zakladaja w innym miescie i w innej szkole - zebym ich nie znalazl - ale ja ch.jk.w znajde - wkurw... sie - ide szukac dziadow !!
na fb dostalem bana na ip, mac, nr. domu i buta w trakcie rejestracji przy wpisywaniu nicku - zycie jest okrutne :(
A poza tym to czysty obiektywizm
Tak wiec jedynie sprawdzenie IP cos da
ale fat - musze przestac juz spamic bo sam sie gubie po napisaniu raptem 4 sylab
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-02-08, 23:16, w całości zmieniany 3 razy
HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAH
Weźcie do kosza z tą skargą. Ile razy ja wchodzę na innym nicku by różne odpały które wiedzą kim jestem nie zczaiły się że jestem i ich oglądam. : )
_________________ S ympatyczny ,K ulturalny, U łożony, R ozważny, W yrozumiały I EL egancki po prostu ja! :)
Wysłany: 2011-02-09, 11:31
Kurwa smiech na sali ? Chyba tlumacze ze bylem przy tym i gadalem z vekselem przez mikro nawet wbil na steamie! Krotko po tym jak uswiadomilem vekselowi co za to bedzie uciekl A jezeli ja tak mowie to tak bylo! Zrobcie sobie z tym co chcecie, to nie moja skarga a dgl i tak straci adma bo kompletnie nie czai adminowania i to nie jest tylko moje zdanie...
Wiecej ogaru!
tyle na temat
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-02-09, 11:36, w całości zmieniany 3 razy
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.