Wysłany: 2011-09-07, 01:28 SKARGA NA ADMA Z ONLY DD2 ->VNM
Gralismy mape gralem w ct sam on z jakimś Ziomkiem " Smilem :) " dobrz sie gralo w miare rowno, skonczyla sie mapa zmienily strony ja gralem w TT, 3 razy zabiłem go z rzedu napisal ze idzie zapalic, wszedl na speca. ja napisalem "idz..." a nagle dostaje bana, ze niby cziter, smieszna i zalosna akcja panie VNM zachowales sie jak frajer i noob
albo mnie sam odbanuj. bo dobrze wiesz ze nie czitowalem albo bede zmuszony wrzucic ssy ktorych mi zreszta nie zrobiles przed banem z tego co widze za co tez admin pokarany winien byc ...
Dowod
No-Limit-KRAKOW-MP3- killed DeNekst`Best | VNM with deagle
No-Limit-KRAKOW-MP3- killed Smile : ) with deagle
www.cs-serwery.pl - Forum serwera | Zapraszamy do rejestracji :)
No-Limit-KRAKOW-MP3- killed Smile : ) with deagle
No-Limit-KRAKOW-MP3- (RADIO): Fire in the hole!
No-Limit-KRAKOW-MP3- : kosy
*** No-Limit-KRAKOW-MP3- killed DeNekst`Best | VNM with a headshot from deagle ***
DeNekst`Best | VNM : nie
Smile : ) killed No-Limit-KRAKOW-MP3- with deagle
DeNekst`Best | VNM : zw ide zapalic
Chcesz byc adminem? Pisz na www.cs-serwery.pl wymogi: wiek 15 + skladki 10zl sms
*** No-Limit-KRAKOW-MP3- killed DeNekst`Best | VNM with a headshot from ak47 ***
No-Limit-KRAKOW-MP3- : idz
Welcome to Central Shoot [Only de_dust2] @ [FR] Luffa.pl
*** No-Limit-KRAKOW-MP3- killed Smile : ) with a headshot from ak47 ***
No-Limit-KRAKOW-MP3- : kosy tera ok ?
Rezerwacje slota mozna otrzymac za darmo! Chetny ? Zarejestruj sie na www.cs-serwery.pl
No-Limit-KRAKOW-MP3- : ?
** wstaw foty na www.cs-serwery.pl | player "No-Limit-KRAKOW-MP3-" | admin "DeNekst`Best | VNM" |
(09/07/2011 - 00:55:38) **
** moje IP: "77.236.25.2" | SteamID: "STEAM_ID_LAN" **
** wstaw foty na www.cs-serwery.pl | player "No-Limit-KRAKOW-MP3-" | admin "DeNekst`Best | VNM" | (09/07/2011 - 00:55:40) **
** moje IP: "77.236.25.2" | SteamID: "STEAM_ID_LAN" **
** wstaw foty na www.cs-serwery.pl | player "No-Limit-KRAKOW-MP3-" | admin "DeNekst`Best | VNM" |
(09/07/2011 - 00:55:42) **
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : No-Limit-KRAKOW-MP3-
[MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz - WALL HACK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 77.236.25.2 '
[MiniBANS] =======================================
Can't suicide -- already dead!
** moje IP: "77.236.25.2" | SteamID:
a nagle dostaje bana, ze niby cziter, smieszna i zalosna akcja panie VNM zachowales sie jak frajer i noob
albo mnie sam odbanuj. bo dobrze wiesz ze nie czitowalem albo bede zmuszony wrzucic ssy ktorych mi zreszta nie zrobiles przed banem z tego co widze za co tez admin pokarany winien byc ...
hahahaha, sram ze śmiechu :D
Cytat:
frajer i noob
Banik/warn proszę ;)
Cytat:
albo bede zmuszony wrzucic ssy ktorych mi zreszta nie zrobiles
Jesteś moim mistrzem <3 haha ;D przeczytaj to sobie i powiedz gdzie tu jest sens -.-?
#top
A, więc zapraszamy do regulaminu wstawiania skarg i wtedy można się licytować... ;/
smieszne 17 latki... piepsze wasz serwer i regulamin turbo-psy pisze jak jest, widze ze nie tylko vnm to śmieć, cała wasza zjebana sieć jest żałosna powinni sie za nia wziac ogarnieci ludzie a nie banda pierdolonych dzieci ledwo po gimnazjum. . . zebyscie zdechli żałosne partacze co amx znaja od 2 tygodni ...
Dziękuję, dobranoc ;**...
@
jak na 21-lat jesteś strasznie dziecinny. Swoje płacze zostaw dla siebie a nie pierdolisz jak kolejny milionowy gracz, który gówno wie a się odzywa. Spierdalaj i nie wracaj..
btw. skoro jesteś taki zajebisty dlaczego nie ma Cię w składzie adminów ? Podania też nie widziałem, ale chuj z tym
Dziękuję za zapewne obelgi w moją stronę, które pewnie zaraz polecą ;).
Pozdro Brzeszczotofffy
Twoi zajebisci admini juz mnie zbanowali na 2 serwach bo za dobrze gralem, nie w moim interesie jest wasza sieć ale wyraźnie sie stacza... Piepsze to, nie bede czytał regałow regulaminow zeby łaskawie dostac ub, jest mnostwo lepszych serwow ... Poprostu bulwersuja mnie takie zachowania... a ze bylem u was zarejestrowany to opisałem zaistniałą sytuacje, wyjebane mam... poprostu lepiej sprawdzaj tych "Twoich Adminów" bo to co te kurwy wypierdalaja to sie w glowie nie miesci .