Twój nick: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nick admina: Rockford
Data robienia SS: 16 maja 2011 około 19:50
Twoje IP/STEAM_ID: STEAM_0:1:25953923
Link do pobrania SS:http://img156.imageshack.us/g/dedust20000zl.png/
4. Screeny tylko i wyłącznie mają być wrzucone w folder, spakowane w WinRAR i wrzucone na jakikolwiek darmowy upload, typu: speedyshare.com , sendspace.pl , eupload.pl , sendfile.pl , wrzucacz.pl itp…
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
... nie rozumiem, mozna przeciez screeny zobaczyc, sa dostepne, po co wydziwiać i kompresować? W ten sposob demotywujecie osoby do grania komplikując. Pozwolcie, ze wam cos przytocze: "Deklaracja Niepodległości USA - 300 słów. Derektywa Unii Europejskiej w sprawie przewozu cukierków karmelowych 25 911 słów. " Dokładnie jest z Wami i Polskimi politykami. Dziekuje a oto SCREENY W SKOMPRESOWANE: http://www.sendspace.pl/f...4923198cf9fcd46
Nie mam za bardzo czasu na rozpiske wiec napisze to, co z niego pamietam ...
1. Zawsze wchodzac na gale wpadales jak burza - odnosi sie wrazenie iz wiesz gdzie kto jest
2. Na poczatku demka gdy stoisz z ekipa na gali - wychylasz sie, rzucasz granat a nastepnie uciekasz w dol przed granatem przeciwnika - nie widziales tego granata. Asekuracyjnie ?? To dlaczego w innych akcjach na demku nie ma tej asekuracji ?
3. srodek demka - wychodzisz srodkiem brama na resp CT. Wychylasz sie na ich resp ale dziwnym trafem juz odrazu trzymasz celownik na wysokosci jakiegos afka CT - nie na dluga czy BS A !!
4. Jakis czas pozniej wbijasz na B. Po wejsciu odrazu celujesz na skrzynie przy schodkach i model przeciwnika ktory sie tam chowa. Za chwile zabierasz celownik i celujesz niby gdzie indziej ale ... po chwili tam wracasz - widac, ze jestes pewny iz jest tam przeciwnik
5. Biegasz i sciagasz kazdego kampiacego ale gdy biegasz i nikogo nie ma w poblizu - nawel nie spojrzysz na standardowe kampy
6. W momencie gdy zaczalem robic Ci SSy - nagle uciekles z gali i biegles w strone swojego respa. Na calym demku jakos nie sprawialo Ci problemow wybijanie tych na BS A
7. W trakcie demka utwkila mi w glowie jedna akcja. Wychylasz sie na Gali zza skrzyni, strzelasz w CT ale w pewnym momencie gdy chcesz uciec - celownik nienaturalnie przenosi Ci sie na CT obok i oddajesz strzal !!
Takich akcji jest wiecej + "przypadkowe" celowanie po modelach na scianach
Tak wiec 1 SS + rozpiska = nie dostaniesz UB
Nie ma sensu abys sie bulwersowal - nic osobistego ale uwazam, ze nie grales czysto
Ponadto ja sam wiem iz Twoja gra gdy bylem w teamie a gdy siedzialem na spekcie to zasadnicza roznica - jeszcze glupio ironizowales
Jesli pozostali admini nie beda mogli wychwycic tego, co napisalem i beda nalegali na szczegolowo rozpiske - wykonam ja
Jednak mam nadzieje, ze wychwycicie to, co ja
bez UB z mojej strony !
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-05-16, 21:02, w całości zmieniany 3 razy
dlatego, ze zeskoczyłem z gali, jak wiesz jak sie skoczy z jakies odległosci to obraz na chwile sie przekrzywia. Twoje pojecie o grze jest super, nie wiem czemu tak udziwniasz, nie chcesz mi dac ub? screeny sa czyste... i zapoznalem sie z regunaminem
EPICKIE jest to twoje demko, pozwolisz ze dam je na black liste albo na inną sciec zeby je profesionalisci rozpisali? na tym demku nic nie widac stary... co akcja wbijam na pełnej na gale haha :D ale ok jak chcesz
1. Wchodze na pełnej na gale, bo nie bede sie kryć po kątach i srać, wole wbić i zrobic swoje...
2. Człowieku, pomysl chyba CT zawsze praktycznie rzuca HE kiedy terro jest na gali, tak? rzuciłem HE i pobiegłem na doł bo nie było sensu sie tam pchać...
3. Kiedy wyszedlem na CT resp liczylem ze bedzie jakis afk, nie myliłem sie... tak ciezko zrozumiec, ze gra sie mając celownik na wyskokosci głowy?...
4. Wczesniej gralem w CT wiec wiem ile osob wbija tam na B wiec? czysta akcja...
5. Czlowieku... co ja mam Ci powiedziec? widac jak ktos siedzi, pawda? no nie bede sie rozglądał Bóg wie gdzie...
6. Kiedy mi robiles SS bylem na gali, nie było nikogo praktycznie CT i moich [ TT ] na gali było duzo, wiec nie bylo sensu sie pchać!
7. kiedy sie wychylam z gali i na pałe wale gdzie sie da, fart fartem, tobie rozumiem ze to sie nie zdarzyło? co do tego 1 ss jest on prawidłowy, przy zeskoku obraz w cs sie przekrzywia wiec?
8. Jedna akcja jest fajna na srodku, przebiegam kolo CT nie widzialem go , ale sie zatrzymalem nie daleko niego, bo go SLYSZALEM i myslalem ze od gali ktos leci... dziwnie to wyglada ale :D
Nie kazcie mi wstawiać demka na Black Liste, bo tylko strace czas... ale jesli bede musiał to oczywiscie dam.
"brawo - zaginasz czasoprzestrzen. Od momentu gdy je wrzucilem minelo maks 3 min a Ty juz je sciagnales i cale ogladnales !! Chyba wiem jak grałem, a demko mozna zobaczyc bardzo szybko...
Ostatnio zmieniony przez zgredkowy 2011-05-16, 21:40, w całości zmieniany 4 razy
co do SSa - ok - umknal mi ten fakt - ale ze SSy czyste to nie oznacza, ze gra rowniez
Ponadto dziwne, ze nagle dostajesz SSy a uciekasz z gali po tym jak zobaczyles 1 CT (a bylo ich wieeecej) !!
Demko jest - wypowiedzialem sie
bez UB z mojej strony
Tyle
Cytat:
EPICKIE jest to twoje demko, pozwolisz ze dam je na black liste albo na inną sciec zeby je profesionalisci rozpisali? na tym demku nic nie widac stary... co akcja wbijam na pełnej na gale haha :D ale ok jak chcesz
brawo - zaginasz czasoprzestrzen. Od momentu gdy je wrzucilem minelo maks 3 min a Ty juz je sciagnales i cale ogladnales !!
Pozdrawiam
ps. i na koniec - Twoje zdanie, tlumaczenia i opinia na temat demka nie interesuje ani mnie ani reszty graczy - sami je zobacza i wyciagna wnioski
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-05-16, 21:09, w całości zmieniany 2 razy
mogę prosić o jakąś pomoc ?
chciałbym obejrzeć to demko, ale wyskakuje mi błąd, że protokoły się nie zgadzają
i nie rozumiem tego, robisz mu screeny i dajesz bana perma.. wrzucił screeny, które mu zrobiłeś, na screenach nic nie ma, więc unban należy się na pewno
co do demka, masz demo, rozpisz w innym temacie, ludzie ocenią i wtedy jak będzie czit to dasz mu bana...
bez sensu jest twoje rozumienie, ban za screeny z twoim demkiem nie ma nic wspólnego
chciałbym obejrzeć to demko, ale wyskakuje mi błąd, że protokoły się nie zgadzają
demko NS prot. 47
A zbanowany nie jest wyjatkiem. Kazdy po SSach dostaje bana i dostanie ub gdy udowodni swoja czystosc. Gdy nie mam demka - idzie ub gdy sa SSy czyste. Jednak mam demko i uwazam, ze nie gral czysto wiec dlatego ode mnie nie dostanie ub. Jesli reszta adminow uzna ze sie pomylilem. UB otrzyma. Tak jest na tym i na zdecydowanej wiekszosci serwerow
I co do banowania po SSach. A uwazasz, ze zrobie komus SSy, ten wyjdzie z serwa, oleje SSy, zmieni nick i za jakis czas wroci. Myslisz, ze bede spisywal kazdego komu zrobilem SSy i siedzial godzinami sprawdzajac status i amx_ip ?? Ogarnij sie ... i mysl co piszesz
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-05-16, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
no to ta zdecydowana większość serwerów to przede wszystkich nonsteamowe serwery, bo na porządnych steamowych tak się nie robi
ludzie, dał screeny, więc co on jeszcze ma na swoją obronę ? twoje demko ? możesz poddać je analizie innych adminów, czy ekspertów, jeśli takich posiadacie, ale unbana powinniście mu dać
nie dostał bana za Cheatowanie, tylko z prośbą o wrzucenie screenów na forum, co zrobił
ja wiem, że demko w protokole 47, to mi powiedz, co mam zrobić, żeby je na steamie normalnie obejrzeć ?
btw. a czy ja coś piszę, że masz nie dawać permów ? dawaj bany, nawet ban po zrobieniu screenów się należy, ale w tym przypadku proszę tylko, żebyś dał unbana, jak wrzucił screeny, które są czyste i są dowodem jego niewinności
Ostatnio zmieniony przez adaasiek 2011-05-16, 21:34, w całości zmieniany 2 razy
2 posty na forum a już rozkazuje nam co mamy robić :) Ehh co to się porobiło...
Cytat:
nie dostał bana za Cheatowanie, tylko z prośbą o wrzucenie screenów na forum
Haha. Zastanów się nad kontekstem twojego zdania. Jeżeli twoim zdaniem nie dostał bana za cheatowanie to dlaczego miał wrzucać ss'y ? ;]
#
Osobiście nie oglądałem demka, więc nie chce się tu za bardzo rządzić, ale jeżeli gościu nie miał anty'ss a na demku nie widać PERFIDNEGO wh to rock daj UB.
dokładnie, na demku nic praktycznie nie widac, jest jedna dziwna akcja na srodku kolo CT respa, czailem sie na goscia i przebiegam kolo niego, nie widzialem go i slyszalem ze ktos tam chodzi i myslalem ze to na gali, wiec poszedlem dalej.
Wysłany: 2011-05-16, 21:54
Rocford, niestety po obejrzeniu tego dema stwierdzam, że Ub się należy...
nie widzę w jego grze nic nadzwyczajnego - ot trochę lepszy od przeciętnego bociaka...
wiem że jak admin na spec, wszystkie czitki kupa w majtkach i haxy off, ale cóż...
tutaj na moje oko czysto, więc proponuję - poczekaj jeszcze na opinie 2-3 admów i jeśli tamci w większości powiedzą że czysto to UB i zapraszamy do gry.
zgredkowy przykro nam, ale musisz się uzbroić w cierpliwość...
2 posty na forum a już rozkazuje nam co mamy robić :) Ehh co to się porobiło...
a co to ma do rzeczy ?
i nie rozkazuje nikomu, po prostu pisze, jak należy postępować, żeby nikogo nie krzywdzić...
a was jak widać to gówno obchodzi, czy będziecie mieli mniej graczy, czy nie.. co to za różnica..
Brzeszczot90 napisał/a:
Jeżeli twoim zdaniem nie dostał bana za cheatowanie to dlaczego miał wrzucać ss'y ? ;]
udowodnienie 16 bit na przykład ? po screenie da się wywnioskować, czy gracz ma 16 czy 32, jak nie wiedziałeś tego, to widocznie za mało wiesz, by angażować się w takie dyskusje jak ta
@down
no pewnie, kupe w majtach miał, to nie grał czysto, niektórzy tak lubią
Ostatnio zmieniony przez adaasiek 2011-05-16, 22:01, w całości zmieniany 1 raz