PS pofatydowalem sie zeby zobaczyc Wall Hacka na jutubie i kazda sciana jest przezroczysta wiec nie godej mi tutaj o jednej sciance jako dowodzie na czit hahahaha
Takie czity sa juz przestarzale - w 90% czitow widzi sie tylko postacie przez sciany lub sa One oznaczone kolkiem, kwadratem o specyficznym kolorze
Wiec nie powoluj sie na bzdurne filmiki z YT
Co do kwestii braku bana ze strony Strikera - mozliwe ze zapomnial - nie wiem - w kazdym badz razie zasada jest taka iz po kazdych SSach jest perm do wyjasnienia sprawy - ze go nie otrzymales - nie moja wina
Jednak nie jest to wazne poniewaz ja wykazalem szereg innych nieprawidlowosci
I fakt - czekam na wypowiedz kogos z gory - moze wkoncu przestaniesz spamowac
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Takie czity sa juz przestarzale - w 90% czitow widzi sie tylko postacie przez sciany lub sa One oznaczone kolkiem, kwadratem o specyficznym kolorze
To pokaz mi na pozostalych screnach , patrzac na radar , kolka i kwadraciki mojej dryzuny przez sciany...nie ma ? BO SIE CZLOWIEKU mylisz i przyznaj sie w koncu , ze dales bana za darmo i sie pomyliles a nie utrzymuj sie przy swoim
glow ,ja sie w 100 % zgadzam z Rockfordem! :) i go popieram.
a wypowiadam się bo: jak admini wychodzą to On nabiera skilla , a tym razem wpadł bo nie wiedział ,że Rockford to admin :).aha i chwalisz się tym ,że jesteś w top15 ..gdybyś grał tak cały czas jak grasz podczas nieobecnosc adminów to był byś na 100% w top3, a ,że admini się pojawiają to dedy i zabójstwa się pokrywają.
powodem ,który zachęcił mnie do wypowiuedzi jest także niespójność i zaprzeczanie swoim zdaniom w kolejnych postach..
Tekstury nie sa przeklejone , boze jaki znawca nic ze screnami nie jest zrobione to na upartego bedzie wmawial wszystkim ze cos jest nietak , jakby opozniony czy cos , kur...nie czitowalem cieniasy i nie wmawiajcie mi ze to robilem
Mowie co widze na SSie a naturalne jest iz sie nie przyznasz
A jak nie zejdziesz z tonu i nadal bedziesz mi ublizal to wsiade chlopie na Ciebie i zrobie Ci taka jazde ze bede musial drugie konto na Forum zakladac
Nie gadasz ze swoim kolega z podworka i radze Ci po dobroci zakonczyc swojha strategie ublizania w kazdym poscie
A opozniony to Ty jestes skoro przez 10+ postow nie mogles zrozumiec prosto napisanych zdan !!
Nie jestem czlowiekiem skorym do klotni, ale lepiej mnie nie wkur.... !!
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
To mnie odbanuj bo sie pomyliles , ale duma admina nie pozwala CI sie przyznac do bledu , masz screeny i doszukujesz sie ukrytych rzeczy ktorych nie ma , do komisji katastrofy smolenskiej takich ludzi trzeba nie do adminowania. Sa czyste screeny zgodnie z wymogami wiec dopelnij obowiazku i odbanuj mi ip czlowieku
Ty sie syneck nie udzielaj bo tylko rozgrzebujesz kupe na tym forum z tego co widze. Wszerdzie pysk wsadzasz do kazdego tematu postobijco. Czekam na rozwiazanie sprawy
Obejrzałem te screeny, ostatni screen na respawnie CT. obejrzyjcie w przybliżeniu zielone skrzynki, głównie zawieście oko na górnej sami zobaczycie o co mi się rozchodzi ;)).
Tak czy owak bez ub,
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa