Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2011-02-12, 22:09
[SCREENY] Moczu Strugi
Autor Wiadomość
Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 20:28   

LukeSlask napisał/a:
PS pofatydowalem sie zeby zobaczyc Wall Hacka na jutubie i kazda sciana jest przezroczysta wiec nie godej mi tutaj o jednej sciance jako dowodzie na czit hahahaha

Takie czity sa juz przestarzale - w 90% czitow widzi sie tylko postacie przez sciany lub sa One oznaczone kolkiem, kwadratem o specyficznym kolorze

Wiec nie powoluj sie na bzdurne filmiki z YT

Co do kwestii braku bana ze strony Strikera - mozliwe ze zapomnial - nie wiem - w kazdym badz razie zasada jest taka iz po kazdych SSach jest perm do wyjasnienia sprawy - ze go nie otrzymales - nie moja wina

Jednak nie jest to wazne poniewaz ja wykazalem szereg innych nieprawidlowosci

I fakt - czekam na wypowiedz kogos z gory - moze wkoncu przestaniesz spamowac

LukeSlask

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 20:31   

Cytat:
Takie czity sa juz przestarzale - w 90% czitow widzi sie tylko postacie przez sciany lub sa One oznaczone kolkiem, kwadratem o specyficznym kolorze

To pokaz mi na pozostalych screnach , patrzac na radar , kolka i kwadraciki mojej dryzuny przez sciany...nie ma ? BO SIE CZLOWIEKU mylisz i przyznaj sie w koncu , ze dales bana za darmo i sie pomyliles a nie utrzymuj sie przy swoim

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:04   

Czlowieku - nie widac bo wlasnie dlatego sa niedociagniecia na SSie ktore wskazalem

Przeklejales tekstury aby to zaslonic - i owe linie roznicy w teksturach wlasnie o tym swiadcza

Zreszta nie interesuje mnie dlaczego przeklejales tekstuly (stemplowales) - wystarczy ze cos takiego zrobisz na SSie i zapominasz o UB

Zegnaj i koncze wypowiedzi w tym temacie do momentu wypowiedzenia sie innego z adminow !!

Dyksa15 
Go and get it, baby!

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:08   

glow ,ja sie w 100 % zgadzam z Rockfordem! :) i go popieram.

a wypowiadam się bo: jak admini wychodzą to On nabiera skilla , a tym razem wpadł bo nie wiedział ,że Rockford to admin :).aha i chwalisz się tym ,że jesteś w top15 ..gdybyś grał tak cały czas jak grasz podczas nieobecnosc adminów to był byś na 100% w top3, a ,że admini się pojawiają to dedy i zabójstwa się pokrywają.

powodem ,który zachęcił mnie do wypowiuedzi jest także niespójność i zaprzeczanie swoim zdaniom w kolejnych postach..

tak więc glow rozumiesz 8-)

<3

LukeSlask

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:17   

Tekstury nie sa przeklejone , boze jaki znawca nic ze screnami nie jest zrobione to na upartego bedzie wmawial wszystkim ze cos jest nietak , jakby opozniony czy cos , kur...nie czitowalem cieniasy i nie wmawiajcie mi ze to robilem

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:24   

Nie ublizaj mi czy innym

Mowie co widze na SSie a naturalne jest iz sie nie przyznasz

A jak nie zejdziesz z tonu i nadal bedziesz mi ublizal to wsiade chlopie na Ciebie i zrobie Ci taka jazde ze bede musial drugie konto na Forum zakladac

Nie gadasz ze swoim kolega z podworka i radze Ci po dobroci zakonczyc swojha strategie ublizania w kazdym poscie

A opozniony to Ty jestes skoro przez 10+ postow nie mogles zrozumiec prosto napisanych zdan !!

Nie jestem czlowiekiem skorym do klotni, ale lepiej mnie nie wkur.... !!

LukeSlask

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:28   

To mnie odbanuj bo sie pomyliles , ale duma admina nie pozwala CI sie przyznac do bledu , masz screeny i doszukujesz sie ukrytych rzeczy ktorych nie ma , do komisji katastrofy smolenskiej takich ludzi trzeba nie do adminowania. Sa czyste screeny zgodnie z wymogami wiec dopelnij obowiazku i odbanuj mi ip czlowieku

Dyksa15 
Go and get it, baby!

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:33   

Zamknijcie ten temat ,wszystkie potrzebne informacje są w poprzednich postach!

<3

LukeSlask

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 21:36   

Ty sie syneck nie udzielaj bo tylko rozgrzebujesz kupe na tym forum z tego co widze. Wszerdzie pysk wsadzasz do kazdego tematu postobijco. Czekam na rozwiazanie sprawy

YCRBYCH 
IseeMoreIfYouThink.

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-02-12, 22:07   

Obejrzałem te screeny, ostatni screen na respawnie CT. obejrzyjcie w przybliżeniu zielone skrzynki, głównie zawieście oko na górnej sami zobaczycie o co mi się rozchodzi ;)).

Tak czy owak bez ub,
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi