1. Twój nick na serwerze. : Heksakosjoiheksekontaheksafobia
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : 19:45 // 29.07.11
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : Yamammoto
4. Opis skargi. : SS'y na forum
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : Raczej nie trzeba
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com : Zależy jak kto woli oglądać:
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Zmieniłem tylko nazwę tematu -.-
Zeskanowałem Cię wtedy i od razu SSy? Pograj tyle co ja, posiedź na forach gdzie coś się dzieje. Potem możemy rozmawiać.
Ostatnio zmieniony przez SoKoL ^^. 2011-08-02, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
no własnie 3h. a po ilu wstawiłes ssy?
człowieku, kilku graczy prosiło mnie zebym zrobił Ci ssy. Jesteś czysty więc oco chodzi? Jakaś krzywda Ci się stała? Na przyszłość juz nie będzie takich sytuacji ;]
_________________ "Pieniądze są po to, by o nich nie myśleć"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Zapraszam na only dust2 !!!
Zmieniłem temat potem, nie przeczytałem do końca regulaminu...
I gówniarzu nie z takimi tekstami do mnie. Masz 15 lat i admina? Ty dopiero za rok powinieneś steam dostać.
A co cie to interesuje, że mam 15 lat i mam admina? twoja sprawa? ja jestem adminem i sie powinieneś podporządkować. Zrobiłem Ci ssy, wiec jak jesteś czysty i chcesz grać na serwie powinieneś wstawić je na forum.
DO zamknięcia
_________________ "Pieniądze są po to, by o nich nie myśleć"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Zapraszam na only dust2 !!!
Podporządkować? Chyba kpisz. Jesteś jeszcze młody, na utrzymaniu rodziców. Weź się za robotę, dziewczynę, a nie płacisz za to, że możesz kogoś zbanować. Pomaga Ci to w grze? Raczej nie.