Wysłany: 2011-02-21, 09:50 Proszę o UnBana dla Pr0FiLa
1. Twój nick na serwerze. : Pr0FiL
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : Z pół roku temu
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : Daro
4. Opis skargi. : Dostałem bana praktycznie za nic, a po paru minutach także ban na ip na forum. Teraz po całym tym czasie dostałem ub na forum więc proszę także o ub na tym serwerze :).
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : Nie zrobił :)
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2011-02-21, 17:44
bana nie odstales za ninc tylko za czity
jak dla mnie to i ban na forum na te konto tez powinie nbyc ale poczekajmy na ProBe jezeli Ci pozwoli tutaj grac to ok
No nie wiem czy on odpalony taki byl skoro ub na forum dostal to moze jednk jakas pomylka od proby demka nie widzialem bo usuniete juz jest szkoda bo bym zerknol :)
Powodenia profil :)
Ale jednego sobie nie daruje :),ze zapomnialem kliknac 1 ss od m4aki :) kampletne zero ciekawe ile jeszcze tych pro haytow w top jest odpalone pozdro dla prawdziwych pogarda dla falszywych
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Ostatnio zmieniony przez $TR!K3R12 2011-02-21, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-02-22, 02:09
Po pierwsze nie mam zmiennego ip mam komernet :) po 2 to konto jakby nie patrzeć założyłem wcześniej, po 3 grał wtedy mój brat skąd mam wiedzieć czy coś miał czy nie (raczej nie) na demo wygląda jakby był aim bo mam to demo chyba jeszcze na kompie, ale pamiętam ! Proszę o ub, bo myślałem, że mogę wrócić i będzie ok, a tak to mam zajebane na tej sieci przez brata ..... !!
Wysłany: 2011-02-22, 11:47
Chory zobacz sobie, że wszędzie dawałem to samo ip do unbana, jakbym miał zmienne to bym się nawet nie prosił. Nie chcecie mi dać szansy to nie ;/ szkoda, bo mam to wszystko zawalone przez brata (nut@) <-- nick. !!
Wysłany: 2011-02-22, 16:47
Chłopie to konto miałem jako 1, potem przestałem interesować się tą siecią, kiedy tutaj wracałem nie pamiętałem już ani hasła ani e-maila na którym je zakładałem. To założyłem następne konto i nikt nie miał o to wątów choć malitek wiedział, że to ja :) Chciałem do was wrócić i myślałem, że dacie mi szansę, ale skoro nie to mi bardzo przykro.
PS: Skoro dostałem unbana na forum...., myślałem, że na serwerze też je dostanę.
Ostatnio zmieniony przez Aj lajk m4a1 2011-02-22, 16:51, w całości zmieniany 1 raz