Wysłany: 2011-02-23, 14:13
Kto jest teraz H@ pisałem do malitka na pw, ale nie odpisuję. Wy wiecie kto teraz rządzi całą siecią powiedzcie, żeby tu zajrzał :) I prosiłbym o wsparcie mnie:)
Wielkie dzięki Striker za wsparcie i pomoc wobec mnie :)
Wysłany: 2011-02-23, 15:45
Dzięki Eska, wiesz myślę, że nuta wtedy nic nie miał, ale demko nie całkiem pamiętam, proszę dlatego was, żebyście mi dali szansę :) Jeszcze raz dzięki Esia :) Ty też zawsze byłaś ogarnięta ;)
Kto jest teraz H@ pisałem do malitka na pw, ale nie odpisuję.
Malitek nie odpisuje na "siema" etc. Masz do niego pisać "Hej szefie chce się odwołać od bana /poprosić o admina [Link do tematu]" czyli ogólnie masz napisać wszystko co chcesz w jeden wiadomości.
Cytat:
nie pamiętałem już ani hasła ani e-maila na którym je zakładałem.
I co po takim czasie nagle Ci się przypomniało ?
@topic
Osobiście nie dawał bym UB
Pr0fil sorka, ale nie wiedziałem, że ci kazał ja chyba nawet wtedy tutaj nie grałem.No więc myśle, że raczej UB powinieneś dostać i wrócić tam gdzie twoje miejsce
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
Ostatnio zmieniony przez SIMSON 2011-02-23, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Pr0mil sorka, ale nie wiedziałem, że ci kazał ja chyba nawet wtedy tutaj nie grałem.No więc myśle, że raczej UB powinieneś dostać i wrócić tam gdzie twoje miejsce
hmmmm wogole typka nie znasz a sie wypowiadzasz.... to nie zaden promil tylko profil kolego stary gracz dd2