1. Twój nick na serwerze. : "chora żabka tańczy" czasem "żabkaaaaaaaaaaa" i "szczęściarz"
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : 07.03.2011 około 15.30
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. :Lisek cośt tam.
4. Opis skargi. : Na owym serwerze gram już parę miesięcy, jestem pewien że admini mnie choć trochę kojarzą i wiedzą że nie latam na "czitach"
Od wczoraj paru graczy notorycznie oskarżało mnie o "city", że mam wh, aima, sh. (sory że ogaraniam cs'a). A dzisiaj taka niespodzianka, wpada admin, ns oczywiście. Dwóch wariatów "pupet" "jungle" piszą jaki to ja jestem odpalony, aż w oczy razi. A co robi kochany admin? Wrzuca mi bana permanently z powodem "za wczoraj i dziś". Bez żadnych ssów oczywiście, może demko kręcił bo coś tam chwile świrował na spekcie. Także poproszę o sprawdzenie go albo od razu unban.
STEAM_0:0:35918093
95.158.99.76
Pozdrawiam, żabka :)
Ostatnio zmieniony przez chora żabka 2011-03-07, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-07, 20:53
Acha znowu lisek, Czemu mnie to nie dziwi. Ciekawe, administracja nie czyni zadnych postepowan w stosunku do kolegi ktory rozdaje bany bez dowodow i robi syf na serwie. Hmmm my juz mamy dosyc tych akcji...
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-03-07, 20:59, w całości zmieniany 2 razy