Wysłany: 2011-02-11, 22:31 Nieodpowiednie zachowanie Pro Agresiv + Billaden
Witam
1. Twój nick na serwerze. : Rockford
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : dzis popoludniu
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : Pro Agresiv i Billaden
4. Opis skargi. :ponizej
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : link do tematu (ponizej)
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com :
Generalnie nie jest to typowa skarga na Pro Agresiv ale jego dotyczy
W tym temacie gosc wrzucil SSy ktore zrobilem
Niedosyc ze nie spakowane, male jak miniaturki, przerobione przez strone to na dodatek brak wzoru a wiec podstaw do UB
Ja powinienem dac tego ub a jak sie orientuje - Pro Agresiv sciagnal juz mu tego bana choc nie bylo podstaw do tego (SSy bez komentarza, brak wzoru, nie byl adminem banujacym)
Ponadto posiadam demko owego gracza ktore rowniez mialbym zamiar upublicznic gdyby gosc zastosowal sie do wzoru
I nie piszcie, ze mnie nie bylo na 4um a nie chcieliscie czekac czy cos bo to byloby smieszne. Skad ta nadgorliwosc ?? (defacto nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu)
Po zrobieniu SSow bylem jeszcze ok. godziny na 4um. Widzialem iz Billaden jest rowniez na 4um wiec myslalem ze za chwile pojawi sie temat - jednak poszedl sobie (??) - ja tez nie bede wiecznie czekal
Tak wiec prosze Mientowego o zalozenie bana
Kod:
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Billaden
[MiniBANS] Przyczyna : ' SSy na forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:20867543 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 79.187.130.106 '
[MiniBANS] ===============================
Dopoki nie pojawia sie kompletne SSy wraz z odpowiednim tematem ze strony Billadena !! (zaznaczam ze posiadam do tego demko + opis ktore zapewne upublicznie gdyby billaden wrzucil SSy jak nalezy !! )
I nie piszcie mi ze ktos tam mial robione SSy 4 razy - moje byly piaty raz i jako banujacy wyjasnic te sprawe !!
Pozdrawiam
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-02-12, 13:38
Hmmmm Pro agresiv jak zwykle Pro Admin. Sory ze na poczatku nie tamat ale do agresiva nigdy nic nie mialem ziomek spoko i tak go traktowalem dopoki zaczal maniane odwalac jako admin. Kiedy raz mu zwrocilem uwage "ty agresiv zle robisz, tak nie robi admin" - to juz chory zly, frajer bo mi zwrocil uwage ze kupuje sobie bronie albo nie sluszne bany rozdaje jak on tak mogl? to samo ostatnio dgl i vekse a teraz Binladen - Znasz typa tyle czasu, szanujesz go ale nie wytrzymal i musial cheaty wlaczyc i miec w dupie kolegow z serwa bo frtagi wazniejsze..... Rozpierdalaja mnie tacy ludzie Juz nie raza z takim ziomem sie spotkalem, ale to normalka jaki czlowiek w zyciu ( na lifie) tak i internecie. Szabuje kumpli z csa, z serwa dd2 ale jak juz ktos oszukuje jako gracz czy lamie regulamin jako admin mam to w dupie i zloze skarge albo zwroce konkretna uwage co do tegp, bo jezeli on nie wykazal choc troche rozumu, nie patrzac na to ze kumple go szanuja to czemu potem teksty "chory taki ziomek a zlozyl skarge bo oszukiwalem jako admin" albo "kurde taki spoko a potwierdzil ze dalem mojemu kumplowi haslo na admina"
ROCK POIERAM CIE W 100 PROCENTACH. DOBRA ROBOTA A AGRESIV NIE JEST LOJALNY WOBEC SERWOWNI WOBEC CIBIE WOBEC MNIE BO MUSIAL ZIOMKA CHEATERA ODBANOWAC!!!
tyle teamt dziekuje dobranaoc bo dla mnie jeszcze noc jest:)
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
tak chory jak jesteś taki widziałeś mnie jak czituje tyle razy graliśmy razem a teraz ty wyskakujesz z takim txtem ze jesteś ty lojalny wobec kumpli z cs.a no to chyba ty lojalizm masz głeboko w dupie nie wiem z czego to wyciągacie że co niedałem oryginałów sorka ale weszłem do cstrike zaznaczyłem ss.y i przeniosłem je na pulpit żeby ich nie szukac w foldeże cstrike ale potem sie zorjetowałem jaką głupote zrobiłem ze przeniosłem ssy a nie skopiowałem i włśnie dlatego sie modliłem żeby ktoś sie do nich nie przyczepił ssy sa tylko zmniejszone jeszcze w paincie wystarczy je rozciągnąć do rozmiarów 1024x768 i to tyle po 2 rokford nie uciekłem z forum siedziałem na nim do 20. z groszami po czym jak wrzuciłem poszłem na piwo i nie wmawiaj mi ze mnie nie byłe czekałem aby sie one wrzuciły na forum czy wy naprawde czasami niechcecie uwierzyć w niewinność prawie każdy admin grał ze mna każdy sie smiał i co to jak krew w piach od 4 lat gram w cs.a wczesniej jeszcze w 1.5 i co pewnie powiecie że kłamie dziekuje za bana jeżeli skilla nazywasz hory lub rocford czitem to nie powinłeś grać w to a i jeżeli masz demko rocford zamieść zcheciom sam go obejże
demko bedzie po tym jak wrzucisz poprawnie SSy takie, jakie powinny byc. Z folderu CSa, spakowane w RAR
Innaczej nie ma mowy o UB. Jesli nie zostanie nalozony na Ciebie nalezny ban to ja to zrobie gdy bedziesz na serwerze
I SSow nie idzie rozciagnac - robi sie pikseloza z racji malego rozmiaru !! Co Ty wogole bredzisz ? :D
Nie interesuja mnie Twoje tlumaczenia i objasnienia "co i jak robiles" ja chce poprostu pelnowymiarowe, spakowane w RAR SSy w temacie z zastosowanym wzorem - nic wiecej. A dopiero wtedy bedziemy dyskutowac nad demkem ktore mam
Koniec i kropka
Pozdrawiam
ps. wogole pechowy gosc jestes. Jak nie zrobisz cos zle z SSami to Ci "zlaguje" i SSy masz dublowane (Twoj ban na innym serwie) - oczywiscie nie podam linku do tematu bo bedzie reklama, ale zainteresowanym na PW - owszem. Zreszta wystarczy IP czy SID wklepac w google
Tak wiec mnie nie interesuje tlumaczenie - dla mnie liczy sie poprawny temat ze wzorem i spakowanymi SSamia nie miniaturki nadajace sie na avatar na jakies wrzucie
TYLE !
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-02-12, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
kupek - po 1 temat tego nie dotyczy
po 2 - nie mam uprawnien do zamykania tematow - zamykal admin forum bo nie zastosowales wzoru
po 3 - demko udostepnilem (sry ale nie siedze 24h na 4um)
po 4 - taki maly trick - w pierwszym poscie w lewym gornym rogu jest napisane kto zamknal
Zamknięty przez: eSka
Wiec nie spamuj juz tu - masz swoj temat do tego
ale ile razy mam wam tłumaczyc nie mam oryginałów bo nie zrobiłem kopi zapasowych ss.ów ja je tylko zmniejszyłem a po kiego mam je jeszcze na speeda wkładać jak sa na wrzucie ??? nie rozumiem tego ale i jest 2 sprawa na wrzucenie masz 24 h mi juz ten czas minoł bo nie miałem czasu ledwie co z 18 przyszłem
a mnie juz wszyscy wkurwiaja tu na tym smiesznym zajebanym forum pizgacie kurwa sami jakies smieszne bany a do mnie sapy ze zle zbanowalem ze dalem mu unbana? o ja pierdole i co sie stalo chlopaki bez jaj smieszne juz to wszystko jest i tak dziecinne ze szkoda gadac. chory i rockford zachowujecie sie jakbyscie pracowali w policji na niewiadomo jak wysokim stanowisku do huja to jest kurwa tylko gra! ja daje bany za ping na pol godziny i banuje cziterow i to wszystko praktycznie a wy tu kurwa bez obrazy jak debile sie zachowujecie. czituje banuj odrazu ma za wysoki ping to banuj albo kickuj i tyle a nie jakies kurwa wasze rozpisywanie i gadanie glupie smieszne to wszystko juz sie robi nawet slow mi brak na to wszystko niech mi zabierze wkonczu tego admina no i juz bez problemu a nie ze ja jak chory pipsze ze wykorzustuje admina ze pro admin gowno prawda i wkurwia az mnie to twoje pisanie. tyle mam do powiedzenia
A Ty np. wkur... mnie - jak mozesz dac UB gosciowi ktory wrzucil takie SSy io jeszcze niespakowane. Do tego nie Ty banowales i nawet sie wypowiedziec nie moglem ??
To po ch.. wogole lapiemy cziterow ?? Jak wrzuci taki "avatarki" i leci UB
I nie bulwersuj sie i nie napinaj bo to nie ma sensu - ja tylko wspomnialem iz dales UB gdzie nie powinienes a Ty odrazu sie uzewnetrzniasz
Billaden - dopoki nie pojawia sie Twoje normalne spakowane rarem SSy - nie masz UB - zobacze Cie na serwerze - ban. Ponadto poprosze Mientowego aby zalozyl bana spowrotem na Twoje SID/IP
Cytat:
Ja powinienem dac tego ub a jak sie orientuje - Pro Agresiv sciagnal juz mu tego bana choc nie bylo podstaw do tego (SSy bez komentarza, brak wzoru, nie byl adminem banujacym)
Jedyna wzmianka o Tobie a sie uzewnetrzniasz jakbys mial zamiar list otwarty napisac - ogarnij sie czlowieku
Jednak faktem jest ze bezpodstawnie dales UB !!
Zreszta i tak dopilnuje swego ...
a czemu nie chcesz dac demka moze go nie masz daj go to sie wiele spraw wyjasni chyba ze prubujesz mnie udupic !!!!! ssy nie bedzie bo nie mam oryginałów tylko pomniejszone zapodasz to demko czy nie ?
I ja Cie chce udupic ?? Nie ma spakowanych SSow - nie ma UB (te miniaturki to kpina nie SS). Juz bez demka nie zaslugujesz na UB
Chcialem SSow w liczbie 5 w oryginalnym rozmiarze i formacie spakowanych w RAR a nie miniaturki !!
Zamiast wrzucic - odwracasz kota ogonem i wdajesz sie w dyskusje. UB Ci sie nie nalezy za to, ze minelo juz ponad 24h od momentu bana a te swoje pseudo SSy mozesz sobie zabrac do domu
JEsli mientowy nie zalozy Ci bana - zrobie to ja na serwie jak Cie zobacze
To Tobie nie chce sie d... ruszyc i dac mi SSow tak, jak powinno sie to robic a ja mam sie wysilac dla Ciebie - robic opis demka i je wrzucac ??
Po 1 - chyba sniesz
po 2 - To Twoj ban - nie moj
Tyle
I nie musze Ci pokazywac demka. Nawet gdybym go nie mial na UB nie zaslugujesz bo to co wrzuciles to smiech na sali poprostu. Ale je mam - jednak widze ze to juz raczej jako pamiatka po Tobie
Cya _/
Cytat:
ssy nie bedzie bo nie mam oryginałów tylko pomniejszone zapodasz to demko czy nie ?
Nie musze dawac demka - nie ma oryginalnych spakowanych SSow - nie ma UB
Prosze o nalozenie bana na SID i zamkniecie tematu
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-02-16, 15:59, w całości zmieniany 3 razy
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-02-16, 16:19
Proagresiv, Ty może naucz się rozmawiać po polsku, a nie mi tu łaciną jakąś piszesz, niezłe epitety. Za takie słownictwo +2 warny. Pamiętaj, że został Ci jeden i lecisz. Rób jak uważasz. Dogadać mi tu się proszę, a nie jakieś wojny.
że i tak ten głupi występ się skończy.