Dobra to nie dostaniesz Ub, aż nie otrzymamy spokowanych ss'ów, i ogarnij te swoje żarty i nie potrzebne wypowiedzi bo nie są śmieszne a tylko wprowadzają nie potrzebną napinke.
Oj panowie, panowie. Byłem przy tej akcji i nie wiem czy to nie czasami z mojego polecenia dostał kolega bana także biorę to na siebie. Oglądałem Cię, strzelasz po modelach patrzysz przez ściany gdzie są terroryści, wiesz że leci granat i się przed nim chowasz, nie wychodzisz bo wiesz że typ stoi za bramą. Standardowe akcje które są widoczne gdy ktokolwiek Cię ogląda posiadając ESP. Oczywiście UB nie będzie, owszem ss są czyste niestety problem w tym iż wallhack'i na dzień dziesiejszy posiadają antyss a dema Ci kręcić nie będę bo mam dysk zapełniony rozumiesz o co chodzi.
Nie sugeruj się screenami bo nigdy na nich nic nie zobaczysz, to jest bzdura, masz system esp i kontrolujesz przez to graczy nie ważne jak długo będziesz to robić w końcu wpadnie a Ty po kilku minutach gry wpadłeś.
Dla niedowiarków zapraszam na google, wpisz "chce być dobry - cs " pierwszy lepszy czit ma anty ss.
PS c.** w to, że nie spakowane. Nie ma nawet wzoru podania, eSka się by nie pierdoliła i dawno zamknęła temat za samo nie stosowanie się do regulaminu. Tyle na temat dziękuje za uwagę.
_________________ S ympatyczny ,K ulturalny, U łożony, R ozważny, W yrozumiały I EL egancki po prostu ja! :)
jest czysty czyli na to wychodzi ze ten perm jest za to ze nie spakowa ( zAl )
przeczytaj mojego posta aczkolwiek widzę, że jest zbyt długi byś się nim zainteresował co skłania mnie do prośby - nie wypowiadaj się jak nie jesteś w temacie.
_________________ S ympatyczny ,K ulturalny, U łożony, R ozważny, W yrozumiały I EL egancki po prostu ja! :)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa