[AMXX] Type in the parameters for Wpisz_powod_bana, or !cancel to cancel.
BaJu ! :D dolacza do Sil Anty-Terrorystow
*DEAD* W Y C H Y L Y L Y B Y M Y : headstyle dawaj pokaz co potrafisz
[AMXX] Command "Wpisz_powod_bana" executed with "a"
*DEAD* Prezes : czulem jakby mnie otoczono szersza akcja he
ADMIN H E A D S T Y L E: ban Central Shoot [Only de_dust2] @ permanentnie. Powod: a
*DEAD* SuCkMyBaLLs ; o . : @za co ?
Server shu
zabrzmi to śmiesznie i żałosnie <lol2> sam bym sie z tego śmiał jakby to nie mnie dotyczyło ale no cóż.. odszedłem na chwile od kompa brat cioteczny młodszy poklikał troche i dał sobie sam perma ^^ przez to nie moge wejść <lol2>
IP:82.139.156.2
hmm nadal mi nie znajduje serwera :/ sprubuj odbanować ten : 10.10.6.30:27015
jak przez konsole wpisuje connetct i ip serwera tu wyciąg z konsoli:
] connect 87.98.234.222:27015
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 10.10.6.30:27015
Connecting to 87.98.234.222:27015...
This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client
Ostatnio zmieniony przez skyler123 2010-08-27, 00:03, w całości zmieniany 1 raz
serwer nie jest dproto, pokazuje ci ze jest only steam,bez steama nie wejdziesz na ten serwer, chyba ze biniarki sie zjebaly to bedzie trzeba naprawic.
[quote]serwer nie jest dproto, pokazuje ci ze jest only steam,bez steama nie wejdziesz na ten serwer, chyba ze biniarki sie zjebaly to bedzie trzeba naprawic.[
przeciez pisalem ze problem lezy w protokolach serwera, protokol 47 jest dla nonsteamowcow a 48 dla steamowcow, sa takie biniarki ktore nazywaja sie dproto(dual proto 47+48) czyli steam+NS.Serwer jest akutalnie steam wiec nie pograsz napewno. Wina lezy po stronie serwera a nie u ciebie,Musisz czekac puki H@ serwera tego nie naprawi chyba ze serwer przeszedl na steam na stale
wszystko wyjasnione
Ostatnio zmieniony przez TrollFace 2010-08-27, 00:32, w całości zmieniany 1 raz
[quote]serwer nie jest dproto, pokazuje ci ze jest only steam,bez steama nie wejdziesz na ten serwer, chyba ze biniarki sie zjebaly to bedzie trzeba naprawic.[
przeciez pisalem ze problem lezy w protokolach serwera, protokol 47 jest dla nonsteamowcow a 48 dla steamowcow, sa takie biniarki ktore nazywaja sie dproto(dual proto 47+48) czyli steam+NS.Serwer jest akutalnie steam wiec nie pograsz napewno. Wina lezy po stronie serwera a nie u ciebie,Musisz czekac puki H@ serwera tego nie naprawi chyba ze serwer przeszedl na steam na stale
wszystko wyjasnione
Dziękuje za wyjaśnienie :).
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa