M@gnum
po 22
makro i striker
hahahah oni nie wiedza za co daja bany;p btn dostal bana za napisanie wersji cheata np.Multihack 1.2.3 w przyczynie mial citujes;p a ja dostalem bana za to ze napisalem ze jak nie wie za co daje bana to niech nie daje dopisalem nieogar czy jakos tak;] nie widze tu jakiejs obrazy;] wiem ze to tylko 60 min ale nie mam co robic wiec pisze;p
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go na 60 minut
[MiniBANS] Zbanowany nick : M@gnum
[MiniBANS] Przyczyna : ' obraza :* '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:31514865 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.26.204.56 '
[MiniBANS] ==============================
Wez ty sie wgl nie osmieszaj .. ; /
Po 1, dowaliles sie do Strikera za to ze dal bana, a dal go
dlatego ze to byl SPAM .. ^^ To byla reklama Bad Boya 5.0 czyli dosyc znanego cheata ..
A ty wyskoczyles do mnie ! Ze ja jestem zerem, ze nie ogarniam, ze nie wiemy za co sa bany i tak dalej .. A ty wybrales Bana za to ze zes sie plumkal i watal nie potrzebnie do mnie, w tym wyzywal .. Poza tym nie placz bo to ban na godzine .. ^
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze przysapales sie do mnie jak to striker dal bana, zreszta slusznego ..
Wiec ogarnij leb
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.
Ostatnio zmieniony przez beTon.. 2010-12-06, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
To nie bylo w say tylko to byl spam ..
To jest cus jak to "I must say .. THIS SERVER ROCKS!"
A wyskakuje to bo uzywaniu cheata, wlasnie Bad Boya 5.0
bo zmienia ci on configa .. ;X
Widze ze miales juz pare banow ? ;]
Ostatnio zmieniony przez MaKrO^ 2010-12-06, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze przysapales sie do mnie jak to striker dal bana, zreszta slusznego ..
MaKrO^ napisał/a:
To byla reklama
widz ejestes debilem dostal w temacie ze cituje a nie pisalem do cb o banie tylko na u@ a ze sie wtracasz w nie swoje sprawy to nie moja wina i bym ci nie powiedzail ze do japy to ci moge zajebac gdybys do mnie nie sapal i nie pisa zebym zamknal jape.Jestes za chody w uszach zeby do mnie skakac, dorosnij i wtedy porozmawiamy(kozak w necie cipa w swiecie)
MaKrO^ napisał/a:
Widze ze miales juz pare banow ? ;]
jak sie jest pro to sie dostaje bany;]
I jak cos piszesz to pomysl
MaKrO^ napisał/a:
Po 1, dowaliles sie do Strikera za to ze dal bana
jak sam napisales zwrocilem uwage strikerowi ze za tqkie cos nie daje sie bana i to perma a ty sie sam sie wtraciles w to co ja pisze a potem mowisz ze ja 1 do cb cos pisalem hahahahahahhahahahah. Neo rox co??
Ja > Ty
STEAM ID :STEAM_0:0:31514865
Ostatnio zmieniony przez magnum 2010-12-07, 00:29, w całości zmieniany 3 razy
M@gnum i btn nie przejmujcie sie nimi widac dostaja admina za 10 zlotych i robia co chca.. Striker to nie ogar fakt bo wyrzuca ludzi za to ze maja interp 0.05 ktory jest wymuszany na serwerze wiec fakt faktem.. Ale wracajac do tematu gdyby caly serwer tak napisal to co calemu serwu by dal bana? juz nie mozna sobie "jaj" porbic? zeenada ... Sam wiem ze btn dobrze gra i nie potrzeba mu wspomagaczy
1. Admin ma zawsze racje ; -) nie potrzebujemy "uwag"...
Cytat:
(kozak w necie cipa w swiecie)
Sądzą po twoich wypowiedziach to ty jesteś troche taki cipowaty... przeczytaj z 3. razy swoją odpowiedz, zanim ją wyślesz bo strasznie się je czyta; (
@topic
Zamknijcie to pośmiewisko...
@kaiman [down]
Hmm. ; ( kolejny "kozaczek", który musi spinać bo nikt go nie lubi...
Zapraszam na Steama do obgadania jeżeli Ci coś nie pasuje
"Brzeszczot90"
Ostatnio zmieniony przez Brzeszczot90 2010-12-07, 18:15, w całości zmieniany 2 razy
OMG ; d Wezcie zamknijcie ten temat bo to jest zalosne .. ; /
Co do wypowiedzi kaimana i magnuma nawet sie juz nie wypowiem .. : D
Zal mi typow hahah : D A kto tu kozaczy, klnie i tak dalej juz nie mowie ^^ ..
Ban sluszny, na servie bylo 3 admow .. Ktorys z admow sie nie zgadza z banem ?
Jak narazie nie .. ;x
No i jeszcze jedno ..
magnum napisał/a:
dostalem bana za to ze napisalem ze jak nie wie za co daje bana to niech nie daje dopisalem nieogar czy jakos tak;] nie widze tu jakiejs obrazy;]
magnum napisał/a:
i bym ci nie powiedzail ze do japy to ci moge zajebac gdybys do mnie nie sapal i nie pisa zebym zamknal jape.
Napisales ze pisales do mnie tylko ze nieogar czy coss ; d A potem sie przyznajesz ze pisales do mnie ze mam do japy brac czy cos ? Zalosny jestes hahah : D
Sam potwierdzasz fakt ze klamiesz ; d
Po 2, mowisz mi zebym sie nie wtracal w nie swoje sprawy .. ? Po 1 jestem adminem i to jest moja sprawa .. A ty sam napisales temat za betona, wiec to nie jest 'twoja' sprawa ! : D
Wiec temat do zamkniecia, i nie rozbcie z forum smietnika ^^
Ostatnio zmieniony przez MaKrO^ 2010-12-07, 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa