1. Twój nick na serwerze. low
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 11
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. glow
4. Opis skargi. dostalem perma za czity powod wrzuc demo skad mam to demo wziasc?
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. http://img713.imageshack.us/i/bannl.jpg/
Aczkolwiek to serwer De_dust2 Only. Typa to sobie znajdź albo wychowaj. Na moje hax.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Wysłany: 2011-02-20, 12:19
Mam nadzieję żę moj post sie bedzie liczyl :D.
W tym czasie grałem z nim na tym serwie. Mogę potwierdzić że jest czysty gdyż jest to mój kolega z reala i mam go w znajmych na steam. Możliwe ze wtedy podpowiadalismy sobie na steam .. dlatego mógł sie wydać jak by grał na wh itp.
edit.
skąd mial wziasc tro demko jak nawet na serwi nie ma HLTV...
_________________ Cs Bogiem
Emeczka Nałogiem
Head Shoot Zabawą
Skill Podstawą
STEAM_0:0:35067183
Ostatnio zmieniony przez power1111 2011-02-20, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Wiadomo, że koleżka koleżkę będzie krył, ale raczej to tu nic nie pomoże. Czekamy na wypowiedzi innych.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
mi sie rozchodzi o całokształt gry, może nie uchwyciłem na demku tego co widziałem wcześniej.Koles dla mnie grał dziwnie w nie których momentach, ale może być ogarnięty.Dziwi mnie tylko fakt ze nie moglem zrobić ss...
low daj sID
Ostatnio zmieniony przez glow 2011-02-20, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Wyskakiwało Ci w konsoli pewnie, że "nazwa" odpowiada 2 graczom. Zapewne był ktoś na serwie z nickiem zaczynającym się na "low" lub nawet taką frazą w środku i dlatego ssy się nie robiły. Ofc tylko przypuszczenia, mi się tak raz zdarzyło. Dla mnie odpał (ostatnia/przedostatnia akcja), ale nie ja banowałem nie ja decyduje.
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*