Wysłany: 2011-07-25, 01:07 Dostałem bana od admina Rockford
Grałem dnia 25.7.11 na serwerze only dd2 o godzinie 00:50 i dostałem bana za niby hacki perma!! możecie mnie sprawdzac jesli macie demka i wgl. A o to moje ip steam prosze szybkie odbnowanie i ukaranie admina Rockford!! STEAM_0:1:33002797
[ Dodano: 2011-07-25, 01:09 ]
aha mój nick w grze to Merensik i steam id: STEAM_0:1:33002797 prosze o odbanowanie
Po pierwsze nikim tu nie jesteś, więc się zachowuj i nie pyskuj tak.
2. Wzór !
3.
Cytat:
ukaranie admina Rockford
Admin ma prawo sprawdzać gracza, więc myśl co piszesz. Jeżeli nie masz czitów to powinieneś to brać za komplement : )
4. Rockford zawsze robi ss'y, więc na pewno je masz.
5. Gdzie wyciąg z konsoli ?
Najpierw dostosuj się do wzoru potem pomyślimy o odbanowaniu.
Właśnie, właśnie. Od Rocka to wara. A wzoru trzeba przestrzegać. Chyba że jesteś na tyle ograniczony że tego nie potrafisz. Ja na dobry początek proponuje ostrzeżenie dla naszego nowego użytkownika (tak profilaktycznie) ;)
3. Został ustalony czas na wstawienie screenów. Czas wynosi: 3 godziny inaczej 180 minut. Od czasu robienia screenów. Jeżeli Twój czas się zakończył, nie powinieneś nawet zakładać tematu.
Ty wrzuciles po ok. 14 godzinach a masz na to wg. regulaminu ... 3 godziny. Ponadto po banie weszles na forum to juz wtedy mogles SSy wrzucic, a informacja o banie jasno zawierala tekst "SSy na forum" - wiec chyba nie trudno sie domyslic za co byl ban
Wiec nie ma sensu abys nawet zakladal ponowny temat z wzorem - ode mnie UB nie dostaniesz
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
szoda że to było pózno w nocy i od razu poszedłem spaća na forum wszedłem tylko powiedziec że zostałem zbanowany i jak moge nie zsotac odbanowany skoro nie mam hacków i gram na steam to jest smieszne przeciez!!
I ? co z tego, że grasz na steam -.- ?
@topic
Jeżeli miałeś czas na pisanie bzdur i jeszcze edytowanie potem tematu z dopisaniem nicku i steam;a to równie dobrze mogłeś spakować te 5 ss'ów i podać link.
No cóż trzeba postępować wg. zasad, więc UB raczej nie będzie ;)
Ostatnio zmieniony przez Brzeszczot90 2011-07-25, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
ale jk moze nie być ub skoro nie mam czitów wiec to jest niesprawiedliwe dałem ssy od razu jak wstałem wiec chyba możecie to zrozumiec
[ Dodano: 2011-07-25, 19:35 ]
dobra to zaczne od poczatku i sorry za tamto najechanie na Rockforda poprostu byłem zdnerwowany tym banem bo fajny serwerek i dobrze sie grało a tu nagle ban.
Wstawiłem ssy wiem za pózno ale to 1 mój ban gdziekolwiek i nawet niewiedziałem jak te ssy wstawic na forum dopiero kumpel jak wszedł na steama to mi pomógł i wstawiłem ssy. Hacków napewno nie mam nie miałem i nie bede miał i chciałbym prosic on unbana.Mam nadzieje że odpuscicie mi to że wstawiłem foty dłużej niż 3 godziny od bana ale wczoraj nawet nie przeczytałem regulaminu bo byłem zmeczony i chciało mi sie spać jak wstałem to przeczytałem i jak najszybciej wstawiłem.
Zamknijcie ten oszałamiający temat, otóż gdy widzę co on piszę, aż z miłą chęcią pożegnałbym go z forum, gdybym miał taką możliwość, poszedł byś już stąd dawno.
Ale cóż nie mogę. Skończ tu pisać, po 1 nie używasz interpunkcji, a ja nie jestem jakimś Nauczycielem bym Cię szyfrować potrafił! po 2 WZÓR po 3 sapiesz się o admina, a tak na prawdę ma szczerą rację, to tyle ode mnie, pozdrawiam. :)
Ostatnio zmieniony przez SoluS 2011-07-25, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Dostales bana z SSami i owymi SSami mozesz sie wybronic
piczuuu napisał/a:
wrzuciłem ssy wiec o co chodzi nie rozumiem tego jestem czysty
Nie rozumiesz prostego zdania iz na wrzucenie SSow masz 3 godziny a nie 14 ?? Ban zostal nie za to ze czitowales ale za to, iz nie zastosowales sie do regulaminu wrzucania SSow
piczuuu napisał/a:
iec czemu mam miec bana !
Patrzy pkt. wyzej
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Dobra koniec tematu. Myślę, że wszystko zostało mu to wytłumaczone i będzie wiedział to na innej sieci;] Prosze moderatora o zamknięcie lub usunięcie tego tematu
Pzdr
_________________ "Pieniądze są po to, by o nich nie myśleć"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Zapraszam na only dust2 !!!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa