[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : lou
[MiniBANS] Przyczyna : ' demko na forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.21.55.1 '
[MiniBANS] =======================================
ADMIN Nemezis: ban lou permanentnie. Powod: demko na forum
Co to ma znaczyć? Weź ty się ogarnij człowieku, jakie demko?
Screeny zrobiłeś czy coś, nie więc ogarnij. Nie kminie Cię człowieku.
Prosze o UB ;o Moje ip : 83.21.55.1
Proszę o odebranie mu admina, co ty Malitek nie widzisz ile na niego jest skarg ? Znowu dostał admina i odpier*ala maniane -.-
Nom sporo jest skarg na Admina Namezis ... zrobil mi dzisiaj admina Lick my dick ss'y ale zanim Namezis zbanowal permanentnie dzieciaka za uzywanie micro ... to juz przesada wiem ze wkurzal dzieciak ale nie perma odrazu :/ :/ :/
nie powiedzial ze mam zrobic. dal bana z powodem demko na forum,a naewt nei powiedzial ze mam zrobic -.- i dal poprostu perma -.-
NAJPIERW TRZEBA NAPISAC ZE DEMKO MAM ZROBIC TO BYM ZROBIL -.-
Gracz ma nagrać demko ? Hahahaha ale cyrk, pierwsza sieć która takie sposoby preferuje hahahaha, o ile wiem to chyba rola admina aby on robił podejrzanym demko ;d A może nie potrafi nagrać ?
Byłem związany z 3 sieciami na 2 byłem szanowanym administratorem, ale takich jaj to nigdy i nigdzie nie widziałem buahahahaha
Ostatnio zmieniony przez Jak chcesz 2010-08-29, 12:27, w całości zmieniany 3 razy