1. Twój nick na serwerze. : R4d3k!?
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : kilkanascie minut temu
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : jest to dwoch graczy Proboszcz i Puppetmasta
4. Opis skargi. : otoz gralem nie dawno na only dd2 i proboszcz na wh (wczoraj dawal rowno i doklanie na aimie) i Puppetmasta ktory gral na wh.
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : ss'ow nie ma, ale sa demka
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com :http://hotfile.com/dl/100.../demka.rar.html http://www.speedyshare.co...64398/demka.rar
umieszczam dwa demka proboszcza i puppetmasta, niewiem czy wylapiecie cos z nich, nigdy nie krecilem demek :P wiec obejrzyjcie i ocencie sami :) aha i podaje ich IP:
Proboszcz: 188.122.31.10:2700
Puppetmasta 81.219.128.220:27005
Ostatnio zmieniony przez R4d3k!? 2011-01-29, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
..zaś w demku puppetmasta widziałem dwie dziwne akcje pod koniec , mianowicie: w trupie i potem na bs b..To wygląda jakby wh miał ,ale niech ocenia inni..
tyle czasu gramy z puppetem a tu się okazuje ,że odpalony.. ehh..
_________________ My ShooT 4 You!
<3
Ostatnio zmieniony przez Dyksa15 2011-01-29, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Jedno wam powiem co do demka i ogólnie co do Pupeta :) Ja zaś wyczaiłem 3 akcje. A co do jego gry na dd2 już od restartu ranku podejrzewałem Go o nie czystą grę i tutaj potwierdzają się moje domysły. Raz kiedy wbiłem na fake nicku nie przebierał w skillach. Kiedy zmieniłem nick na swój, czar prysnął :)
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Ja oglądnąłem demko ale powiem że jak ostatnio grałem wiem troche to dziwne ^^.
To jak dla mnie PuppetMasta to normalny czit czy staty miał 44:3 ale nie przez to go podejrzewałem.Poprostu za samą jego gre jak ktoś go kiedyś zobaczy i będzie on miał dobre staty to niech wejdzie na spetca i obczaji bo jak dla mnie on gra jak na czitach.
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa