Heh widzę, że za dużo niepotrzebnych słów na mój temat tutaj pada więć ku sprostowaniu. To był tylko żart, marna prowokacja, w która mimo wszystko większość uwierzyła. Nie miałem na celu wyłudzenia żadnych pieniędzy bo i takie rzeczy niektórzy zasugerowali, po prostu czysty żart. Po tym jak napisałem, że poznałem się z Malitkiem na obozie harcerskim składając wspólny namiot myślałem, że już nie pozostanie żadnych wątpliwości co do żartu, jednak niektórzy dalej w to brną.
Dużo osób napisało mi na maila i dalej pisze w celu podania numeru konta gdzie mają wpłacić pieniądzę na Admina, więc informuję po raz kolejny, był to zwykły żart. Nie jestem odpowiedzialny za nic na tym serverze, tymbardziej pobieranie opłat za Admina więc proszę nie pisać więcej maili.
Dodam, że od nikogo nie wziąłem żadnych pieniędzy i nie zamierzam, nie jestem złodziejem, mam pracę i na brak pieniędzy nie narzekam, więc takie teorie jakobym specjalnie chciał wyłudzić pieniądze proszę odstawić na bok.
Na koniec chciałem przeprosić osoby,które mimo wszystko jakoś się tym żartem przejęły.
echhh chlopaki cos czuje ze jednak sobie poczekacie. ja na tym serwie po raz ostatni oplacilem adma i po jego zakonczeniu przerzucam sie na inna serwerownie . szkoda mi tylko tych graczy ktorzy graja uczciwie bo teraz bedzie tam dopiero wolna amerykanka. niewielu z nas ogarnia ten serwer tak konkretnie jak kruger , chory czy radek . wczesniej tez tu byla doskonala ekipa adminow takich jak profil czy qwerty teraz ich niestety nie ma.
serwer jest coraz czesciej wylaczony , bardzo czesto sa problemy z pingiem i na dodatek ta cala litania cziterska ktora sie tam slania. wymiotowac sie chce od tego adminowania , zamiast sobie pograc wiekszosc czasu trzeba na spekcie spedzic ale przynajmniej ku jakiejs idei sie to robi. ciekawe ilu nastepcow bedzie tak cierpliwych jak my. adminka to nie tylko wladza - to rowniez pewien obowiazek . malit zrob porzadek wkoncu z tym serwerem bo albo chcesz miec tam graczy albo kolejne szkolki dla mlodych uczniow badboya . adminow jest za malo , serwer jest za czesto off !!! i jak tu nie pic he? :P
pozdrawiam
_________________ Mieć wyjebane to błogosławieństwo...