Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
cziter
Autor Wiadomość
M@rcino

Wysłany: 2009-12-13, 15:09   cziter

nicK : pro M!kI
data: teraz
czit: aim, wh
kto zlapal: ja
demko: http://www.speedyshare.com/files/19766012/miki.dem
ip: 83.22.13.146 dawac od razu perma na neo !

i moze niech ktos kurwa w koncu zajmie sie tym serwerem ? bo do chuja admina nigdy nie ma a czity wiecznie grasują !!!

PuppetMasta 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2009-12-13, 15:16   Re: cziter

M@rcino napisał/a:
nicK : pro M!kI
data: teraz
czit: aim, wh
kto zlapal: ja
demko: http://www.speedyshare.com/files/19766012/miki.dem
ip: 83.22.13.146 dawac od razu perma na neo !

i moze niech ktos kurwa w koncu zajmie sie tym serwerem ? bo do chuja admina nigdy nie ma a czity wiecznie grasują !!!

Przy kolejnym takim poście dostaniesz bana na 30 dni. Pouczysz sie w tym czasie kultury. Bo z tego, co slyszalem, nie tylko tutaj Ci jej brak. Klniesz przez mikro, obrazasz na czacie. Nastepnym razem czy na forum, czy w grze, juz nie bede taki wyrozumialy.
Przyjałes?
Czestotliwosc z jaką grasz na serwie jest żałośnie mała, więc nie wypowiadaj się odnosnie serwera, bo nie bylo mnie na nim jeden dzień.
Druga sprawa. http://cs-serwery.pl/foru...etem-vt3126.htm
Miedzy innymi dlatego zostawilem swoj numer gadu, zeby ktoś z graczy napisal do mnie w przypadku kiedy nie mogę byc na serwerze, a graja na nim czity. Więc po co się napinasz?
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-13, 15:19, w całości zmieniany 2 razy  

WhatEver

Wysłany: 2009-12-15, 13:58   

pupetmasta ty jestes adminem ale grasz okolo godzine na serwie a na dodatek cheaterów zostawiasz a PRO banujeszs ty na adma sie nie nadajesza ten koleś gra na DM częsciej od ciebie :D

PuppetMasta 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2009-12-15, 15:36   

WhatEver napisał/a:
pupetmasta ty jestes adminem ale grasz okolo godzine na serwie a na dodatek cheaterów zostawiasz a PRO banujeszs ty na adma sie nie nadajesza ten koleś gra na DM częsciej od ciebie :D

Kolejny przykład dzieciaka nooba, lat 15, ktory wie lepiej od admina kto czituje, a kto nie.
Takich jak Ty jest pelno na serwie, piszczą przez mikrofon (za te glosy bez mutacji powinni was powypierdalac z serwerow) "Banuj go to czit! ma aima", placza na czatach. Wchodze na spec, widzę gość z niby aimem ogarniety, patrzę na grę kogos kto placze i widzę, ze noob. Ty nalezysz do tych drugich, wnioskuje z wypowiedzi.
Inna sprawa gram 4-5 h dziennie od srody do niedzieli. Od jakichs 3 miesiecy na tym serwerze. Ty siedzisz 24h, ze wiesz ile siedze?
Jeśli banuje PRO, to gdzie są ich skargi? Jak zostawiam czity na serwie, to gdzie są demka w odpowiednim dziale, screeny jako podstawa do Twojego osądzania mojej roboty jako admina?
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-15, 15:51, w całości zmieniany 8 razy  

Tajemniczy

Wysłany: 2009-12-15, 19:08   

Gralem troszke na DM'ie . Lecz gdy gralem to widzialem PuppetMasta ( nie lize nikomu dupy zeby nie bylo ' o patrz to ten lizus TAJEMNICZY ZBIERACZ MALIN ) 4-5 godzin to nie malo . I tak jak napisal Puppet takich 3 ci wejdzie i ten czit i puacz na caly serwer . To ze ktos cie zabil X razy a ty go 0 to nie czit odrazu :lol:

Zlapali mnie;[

M@rcino

Wysłany: 2009-12-15, 20:52   

tutaj chodzi o to ze tylko ty jestes adminem a sam nie masz prawa ogarnac serwera chocby przez 10 h dziennie wiec moze by tak dac komus nowemu admina ? Jak mam grac skoro lagi sa ok. 400 ?

PS. Ja klne do mikro ? uzywam mikro sporadycznie i jesli juz to w waznych sprawach a Ty mi tutaj wyjezdzasz z obrazaniem

WhatEver

Wysłany: 2009-12-17, 20:35   

zagadzam sie z M@rcio a ja mam 16 lat i mutaacje przeszedlem a nie gadam przez mikro jak pojebany (sory za wyraz czy jakos tak ) a ni geadam przez mikro za duzo bo nie mowie po polsku za dobrze bo juz pare lat jestem za granica . A noobem jestes ty ponieważ jak to mowiom na normalnych serwerach idziesz do lepszego teamu bo chcesz sie popisac jaki to jestes swietny. a wracajanc do tematu tego demka nie unos sie tak admbicjami bo nie ogarniesz calegom serwa sam ....

Poza tematem Naucz dawac sie bany bo dzis ci nie wychodzily xD Botqu

PuppetMasta 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2009-12-18, 01:37   

WhatEver napisał/a:
zagadzam sie z M@rcio a ja mam 16 lat i mutaacje przeszedlem a nie gadam przez mikro jak pojebany (sory za wyraz czy jakos tak ) a ni geadam przez mikro za duzo bo nie mowie po polsku za dobrze bo juz pare lat jestem za granica . A noobem jestes ty ponieważ jak to mowiom na normalnych serwerach idziesz do lepszego teamu bo chcesz sie popisac jaki to jestes swietny. a wracajanc do tematu tego demka nie unos sie tak admbicjami bo nie ogarniesz calegom serwa sam ....

Poza tematem Naucz dawac sie bany bo dzis ci nie wychodzily xD Botqu

Jesli jestem noobem, zapraszam na spar 1vs1, na mapie aim, awp jakiejkolwiek. Bo chyba nie wiesz dzieciaku co znaczy to slowo. Pytanie. Jak moge grac w lepszych teamach, jak na serwach centrala jest autoprzydzielanie? Zwykle gram w slabszych przez hajtowy wynik.
A bany dzisiaj wychodzily mi nadzwyczaj dobrze. Pękła magiczna liczba grubo ponad dwudziestu za spamy, aimy, przeklinanie, cfg, wh, kampienie itd. Do zobaczenia na serwerze, gdzie bede strzelać Ci hsy lamo, kimkolwiek jesteś, bo nie zdradzasz swojego nicka, ktory mam gleboko w zadzie. Po Twoich sfrustrowanych wypowiedziach w moja stronę, widac, ze zajmujesz co rundę dolne rejony tabeli.
Typowe zachowanie internetowego trolla lat 16. Ile was jeszcze? Ja nie zwracam uwagi na forum i na wasze szczekanie, o moje bany nie ma skarg, nie bylo i nie bedzie ;) Widziales jakąs odkad jestem admem?
Poćwicz ostro, może kiedyś zagrasz ze mną 1vs1 (czekam na propozycje chojraku).
PS. www.ling.pl

WhatEver

Wysłany: 2009-12-18, 19:29   

masta moge grac a nik masz obok jak go nie widziesz to sobie okulary kup a jezeli chcesz moge wzians 1vs 1 kiedy tylko chcesz bocie ...

PuppetMasta 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2009-12-18, 20:53   

WhatEver napisał/a:
masta moge grac a nik masz obok jak go nie widziesz to sobie okulary kup a jezeli chcesz moge wzians 1vs 1 kiedy tylko chcesz bocie ...

Haha... nie rozsmieszaj mnie dzieciaku. Juz dzisiaj pokazales "klase" na deathmatchu. Grales w najlepszym teamie, bo przenioslem wszystkich dobrych do tt (odpowiedz na Twoj zarzut jakobym gral w lepszych teamach). Mimo tego miales wynik jak bot. Potraktowalem to jako spar.
Poćwicz. Bo prawda jest taka, ze rucham Cie jak chce i więcej szczekasz, niż umiesz grać.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-18, 20:58, w całości zmieniany 3 razy  

WhatEver

Wysłany: 2009-12-19, 10:28   

koles ty umiesz grac tylko z awp a wynik mialem 3 na serwie wienc mi tu niewal sciemy dickhead

kolader 
kolader

Wysłany: 2009-12-27, 14:28   

Cytat:
koles ty umiesz grac tylko z awp a wynik mialem 3 na serwie wienc mi tu niewal sciemy dickhead

gram na dm juz ze 4 miechy i często widziałem puppeta.wcale nie jest dobry tylko z awp,a z każdej broni możliwej w cs-ie.

Matzdorf 
Slim Shady 4ever

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2009-12-27, 14:41   

wezcie lepiej dajcie bana temu Marcino gram sobie spokojnie na dm a ten na mnei wulatuje ze ejstem noob ze tylko z awp latam i najezdza na mnie syneczek nie wiem ile lat ale sadzac po jego wypowiedziach cos kolo 12 !!!

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Odpowiedz do tematu