[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : bcvnysb
[MiniBANS] Przyczyna : ' zegnam '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:33106020 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 89.72.226.10 '
[MiniBANS] =======================================
1. Twój nick na serwerze. : bcvnysb
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : 29sierpnia, godz 11.25 (okolo)
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : nemezis
4. Opis skargi. : A wiec tak, wchodze na server only dd aby sie rozgrzac przed mixami i po 5 minutach mojej gry wchodzi szanowny pan ktory rozdaje bany na prawo i lewo(nemezis) i oczywiscie banuje mnie bez niczego, ani ss'ow ani nic. Jest to dlamnie smieszne ze taka osoba dostala admina bo na serverze pokazuje bardzo wysoka kulture osobista. Nie wiem czy mysli ze jest na servie bogiem ale to juz nie moja sprawa. Chce aby zabrano mu admina bo to jest nie normalne aby admin cos takiego robil... To nie pierwsza taka sytuacja. Dziekuje!
Nadal chcecie Nemezisa jako admina? Proszę bardzo. Banuje z powodem "Żegnam". Co to za powód. Zero ogarnięcia z jego strony. Należy mu się UB, a Nemezisowi trzeba zabrać adma. Może niech Nemezis się wypowie. Ups, zapomniałem. Nemezis się nawet nie zarejestrował na forum.
PZDR dla tych którzy chronią Nemezisa
_________________ Szkoła jest jak CS:
Dyrektor - Head Admin
Nauczyciele - Admini
Uczniowe - Gracze
Dziennik - Staty
Oceny - Fragi
Plecak - Paka