1. Twój nick na serwerze. :Munzen
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). :DD2,około 12.00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. :kruger
4. Opis skargi. :Sam jestem winien moje głupie zachowanie to nadużywanie mikrofonu nikogo nie obrażałem tylko było 10 czitów więc krzyczałem ;d
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. :Nie ma
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com :BRAK
PS.Chciałbym przeprosić za Moje głupie zachowanie ale wkur.. mnie to jak gra 10 botków którzy nie dostaną Permika tylko,gdy ja wejdę dostane Tygodniówkę.
Acha kruger nie słyszałeś co się działo więc skąd mogłeś wiedzieć?
To że napisało kilka graczy coś bez dowodów nie mój problem ale ja tak brzydko powiem 'Ryja nie darłem'.
tak na przyszłość to ogarnij micro ;xx
Co nie powiesz to Ci trzeszczy tak niemiłosiernie ,że słuchać się nie da :).Nie musiałeś krzyczeć by dostać bana :))
Kruger jak możesz to daj mu ub. Podejrzewam że to się nie powtórzy. Chłopak zwykle jest dość ogarnięty. Może rzeczywiście wybrał nie odpowiednią drogę walczenia z cheatami ale ... . Tylko tak na przyszłość Munzen nie zadzieraj ze STRIKEREM i z innymi graczami z podobnym stażem.
Do Muzneza nic nie mam osobiscie oprocz tego ze przywlukl na serwer jakiegos debila ktory darl morde a on razem z nim no dobra munzen sie uciszyl nie kazalem go banowac tylko ostrzeglem ale widac nie tylko mi to przeszkadzalo jak wyzej napisalem an przyszlosc ogarnij kolege bo zasmarkaty jest zeby sie tak do mnie odnosic jak mowie ze ma nie drzec japy na caly legurator dajcie ub Munzenowi i niech sie pilnuje
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
StrikuŚ to nie jest mój kumpel ;d
Znam go tylko kilka godzin więc wiesz :)
Ale to co pisał do Cb a ty do niego było mało kulturalne,jechaliście sobie nawzajem ;)
Grand
ja z Strikerem co ty chcesz?Przecież ja do niego nic nie pisałem... nie rozumie o co ci chodzi.Striker tak jak i ty to najlepsze ziomki z tego serwa więc nie wiem o co Ci chodzi ;d
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-05-24, 21:51
Macie gorsze problemy niz kobieta przy miesiaczce:). Kruger wypowiedz sie i daj ub bo na tydzien za mikro to troche za duzo, chyba ze obrazil czy cos w tym stylu.
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE