Twój nick: RADIOACTIVATE CHILDREN[t] Nick admina: Chory Data robienia SS: przed chwilą Twoje IP/STEAM_ID: STEAM_0:0:29194445 Link do pobrania SS: Dodaje nagrywane przez siebie 4 demka i zrobione mi ss,w nich duzo nie zobaczycie bo akurat patrzylem konsole,wiec życze powodzenia w oglądaniu :)
http://www.multiupload.com/J56YT1PAQV
Log:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : RADIOACTIVE CHILDREN[t]
[MiniBANS] Przyczyna : ' forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:29194445 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.28.89.170 '
[MiniBANS] ==============================
po drugie czemu włączona konsola?na jednym ze screenów, na samym końcu pisze ,że kogoś zabiłeś.
i co od razu po tym zabiciu włączyłeś konsole? po co? może dlatego ,że admin robił Ci w tym momencie ss'y i chciałeś coś ukryć ;>nie wnikam :0 wyjaśniaj z Chorym ,ale mi tu coś nie gra :D
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-24, 15:34
No cos tu napewno jest nie tak. 4 ssy? Tego nie przyjmuje. Poza tym ssy dostales zaraz po tym jak z dupy po raz drugi mnie zeskanowlaes jak kampilem za skrzynka, zaraz po tej akcji ssy i nagle ci sie konsola wlaczyla?
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
rzeczywiście nie wgrałem 5 ss,zaraz wgram,a co do ss to konsole zamknąłem na piątym ss,ale tego nie widać.Jak już zamknąłem konsole to komunikat wyskoczyl i odrazu ban.
1.Zabiłem ci skanem czy tam normalnie poszlem na respa,otworzyłem konsole,sprawdziłem coś,zamykam konsole a tu ban:o
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-03-24, 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-24, 16:12
AscetoholiX napisał/a:
a co do ss to konsole zamknąłem na piątym ss
Nie rozumiem? Konsola jest na wszystkich ssach. Dobrze jest 5 ssow, sa dema. Mozliwe ze tak ogarniasz i skaknujesz awp, ale jednak poczekamy na wypwiedzi innych. Chodzi mi wlasnie o ta konsole i o to zebyscie obejrzeli ostatnie demo "central4", Na przylad na tym demie w drugiej rundzie w 1:27 minucie ladny skanik, choc dla mnie niemozliwy. No i potem jak mnie skanujesz na respie to najpierw patrzysz a potem strzelasz. Musisz poczekac, moze te moje obiekcje sa bledne i moge sie mylic, ale trzeba to sprawdzic. Wiec czekam na opinie innych adminow i graczy.
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Spójrzcie wszyscy na demko central4,akcja z 9:43min. Typ patrzy przez smooke na brame leci flesz i w tym samym momencie on strzela z awp prawdopodobnie do "SsiemanoO ;d"i wali mu banie..Przy czym ja nie widzialem nawet ze ktos tam wbiega przez smoke.Dla mnie ma coś koleś i nie powinno byc Unbana.A konsola na pewno jest włączona specjalnie,bo niby czego byś w niej szukał?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-03-24, 17:11 ]
Rockford napisał/a:
Ekran pod oknami wskazuje, ze gracz jest martwy (perspektywa itd,) - pytanie - czy w momencie gdy robiles mu SSy - byl On dead ?
gdybyś zauwazył to on na tych ss'ach ma awp w rece. I nie jest dead...
Ostatnio zmieniony przez szr 2011-03-24, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
ale obejzyjcie pozostale demka gosc skanuje tam przez tego smoka i ma farta nie muwcie ze nigdy nie mieliscie takiej akcji jedyne co mnie zdziwilo to ta akcja z chorym na respie ct ale patrzac na to ze skanuje wszystkie kampy i to moglbyc przypadek!!!
ps:Rockford " obejrzemie" no prosze cie:Dpopraw to!!!
nie bede nowego pisal do kolezanki nizej meybe grasz krotko ale naprawde widzialem ludzi co przez smoka i dwie sciany skanowali i head a ss clear !!!
chlopak ogarnia i musicie to przebolec moze nastepnym razem jakies lepsze ujecia pomoga to nie jest NS ze ten ban bedzie mial w tylku i pojdzie na inny serwer!!!
ma steama i dowody musza byc konkretne zeby orzec o winie!!!
Ostatnio zmieniony przez NoOs 2011-03-24, 17:39, w całości zmieniany 3 razy
to tak
trudno mi to przyjdzie, ale to napiszę: Mój brat to hajt
ale mi ulżyło, ufff
a teraz na poważnie, pokazywał mi demka, jak karał botów na serwerze i wiecie co??
jajco
szkoda byłoby mu steama, zresztą ostatnio dużo mixów gra, m.in.z Kaftanem
on jest po prostu czysty, a to, że czasami trafi skana to czysty fuks, skoro on potrafi całe 20 naboi z awp wymarnować na walenie w ściane, a z m4 to już porażka-całe magazynki-teraz i tak się ogranicza :D
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa