Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2011-03-30, 17:27
Banik.
Autor Wiadomość
Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 17:46   

Cytat:
gdybyś zauwazył to on na tych ss'ach ma awp w rece. I nie jest dead...

Po ogladnieciu demka juz wiem, ze to AWP wiec SSy "niby" wporzadku - pytanie teraz czy te dziwne zachowanie (opuszczenie celownika z bramy) i wlaczenie konsoli a zaraz komunikat o SSie (pojawia sie zazwyczaj po wykonaniu SSa !!) jest normalne ?

Co do wspomnianej akcji Szr - tam nikt nie wybiega - On sciaga kolesia po drugiej stronie scian (dluga !!)

Fart ??

Koniec demka - zabicie Chorego - niby nic ale w 1/4 speed widac korekte celownika AWP

Gala - skany - dziwne, iz nie skanowal w inne kampy tylko akurat tam

I koncowa konsola - dziwne ...

Jedyne dziwne rzeczy to konsola, skan Siemanoo, i skan Chorego z poprzedzajacym skanem na Gali

Nie mam esp ani nic zeby sprawdzic czy byly po modelach (ale moze ktos chociaz anonimowo to sprawdzi ?? :D )

Reasumujac - jesli skany na gali okazalyby sie w model - nie dalbym UB ale jesli nie sa - dalbym UB i obserwowal !!!!

Owe "farty" uwzgledniajac kwestie gali i Jej czystosci (brak skanow po modelu) to jednak za malo na ban - jest to mozliwe i do wykonania - nawet fartem - a to nie jest zabronione

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 18:52   

Rockford napisał/a:
Cytat:
gdybyś zauwazył to on na tych ss'ach ma awp w rece. I nie jest dead...

Po ogladnieciu demka juz wiem, ze to AWP wiec SSy "niby" wporzadku - pytanie teraz czy te dziwne zachowanie (opuszczenie celownika z bramy) i wlaczenie konsoli a zaraz komunikat o SSie (pojawia sie zazwyczaj po wykonaniu SSa !!) jest normalne ?

Co do wspomnianej akcji Szr - tam nikt nie wybiega - On sciaga kolesia po drugiej stronie scian (dluga !!)

Fart ??

Koniec demka - zabicie Chorego - niby nic ale w 1/4 speed widac korekte celownika AWP

Gala - skany - dziwne, iz nie skanowal w inne kampy tylko akurat tam

I koncowa konsola - dziwne ...

Jedyne dziwne rzeczy to konsola, skan Siemanoo, i skan Chorego z poprzedzajacym skanem na Gali

Nie mam esp ani nic zeby sprawdzic czy byly po modelach (ale moze ktos chociaz anonimowo to sprawdzi ?? :D )

Reasumujac - jesli skany na gali okazalyby sie w model - nie dalbym UB ale jesli nie sa - dalbym UB i obserwowal !!!!

Owe "farty" uwzgledniajac kwestie gali i Jej czystosci (brak skanow po modelu) to jednak za malo na ban - jest to mozliwe i do wykonania - nawet fartem - a to nie jest zabronione

To nie był fart,gram wystarczająco czasu w tą grę,żeby wiedzieć kto i gdzie jest w danym miejscu,w tej grze trzeba użyć mózgu.
1.Akcja zabijam chorego skanem z awp,naoglądałem się wystarczająco demek i filmików z BL,żeby wiedzieć kiedy mam wystrzelić.Zauważyłem że przebiega 3-4 gości na B.To oznacza że reszta musi być na gali albo na dlugiej.Następny skan to standard,zobaczcie sobie na freelooku gdzie on prowadzi-częste miejsce kampienia CT z awp,wyczekuje.
Kilka razy już walnąłem takie skany.

"x-spec"-służy on do oglądania demek na steamie z włączonym wh/esp/no flash/no smoke itp.Za niego nie dostanie się bana,ponieważ ja go sam używam.

RADIOACTIVE CHILDREN[t]

choryy 
Chory?

Wysłany: 2011-03-24, 19:40   

Rockford napisał/a:

O to wlasnie mi chodzilo. Te 3 sprawy sa dla mnie podejrzane. Skan Siemano prosto w banie jest dla mnie niemozliwy, nawet fartem. Zwlaszcza ze potem skanowales te miejsce na dlugeiej wielokrotnie i nic. Jesli chodzi o moj skan to tak jak Rock mowi - "korekta awp"
AscetoholiX napisał/a:
Akcja zabijam chorego skanem z awp,naoglądałem się wystarczająco demek i filmików z BL,żeby wiedzieć kiedy mam wystrzelić
- Nie tlumaczysz tego! Kazdy wie ze ktos moze sobie za skrzynka kampic, ale tu byla korekta nie ze nagle na pale skanujesz. No i wytlumasz mi w koncu ta konsole? Czemu nagle zraz po tych podejrzanych skanach, odchodzisz na bok, patrzysz sie w jedno miejsace i wlaczasz nie jedno okienko konsol a dwa ze zupelnie nic nie widac???

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 20:15   

zawsze mam włączone okienko z serwerami,na poprzedniej mapie,miałem akcję bodajże central3.dem że na srodku zdjąłem z 4-5 na gali,a ze nie mialem czasu kiedy zobaczyć ilu ich tam dokladnie zjechałem,wiec na następnej mapie miałem możliwość spokojnie zobaczyć konsole,poszłem na respa,spojrzałem spokojnie,zobaczyłem ilu zjechałem,wyłączyłem konsole a tu ban:o

RADIOACTIVE CHILDREN[t]

choryy 
Chory?

Wysłany: 2011-03-24, 20:38   

Okey daje ub. Wilku spokojnie, niepotrzebne te epitety. Jesli cos jest podejrzane trzeba to wyjasnic i my sie tutaj tym zajmujemy. Ja nie wbijam do ciebie na serwowonie i nie oceniajm jej ani ciebie stary.

R4d3k!? 
Ja Tu Tylko Sprzątam

Wysłany: 2011-03-24, 20:54   

ta akcja co zabija Siemano to czysty fart :) tez tak identycznie kolesia zabilem, byl on na dlugiej.. A co do tej akcji z Chorym, slyszal go i widzial, bylo widac w lewym dolnym rogu niebieski nick i widzial ramie jak sie chowala za skrzynie :))

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 21:03   

Nie tlumacz sie - dostales ub juz skoncz z tym

panika.Wilku napisał/a:
admin sieci nonsteamowej, do oceniania takich demek się nie nadaje

Co za roznica ? A skad wiesz kim dany admin jest i jakie wczesniej serwery adminowal. Skad wiesz jaki dana osoba ma staz w CSa ?? Bzdura :)

Zamknijcie temat bo juz wyjasnione

ps. Ciekaw jestem czy Ascetoholix nagrywajac swoja gre HyperCamem rowniez mialby "tyle farta" :D

szr 
vel buja się

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 21:15   

dziwne. Gram w tą grę od 1 klasy gimnazjum. Z dwuletnia przerwa.gralem wiele miksow z roznymi kolesiami co graja esl gb itp itd. Kumpel ogarnial podobnie awp nawet lepiej.Gral esl,nagrali demko dostal sie na bl i zostal zbanowany.I na koncu sam sie przyznal..
Dziwi mnie ta akcja z siemano.Ogladalem to chyba z 10 razy,i tam nawet typa przy 32bitach w smoku nie widac.A tu smok nagle flesz i tuba.Bo żadna filozofia grac z wh na steamie.Póki nie dostaniesz sie na bl to Ci gówno za przeproszeniem zrobią..
Poszedł un,trzeba sie z tym zgodzić niestety.Ale wiekszości ludzi koleś podejrzany.

peace.

@
i nie jestem żadną dziewczyną. Bo widziałem ze ktoś mnie do niej przyrownał..Wiekszość ludzi chyba mnie zna na tym serwerze bo gralem wczesniej i nawet mialem adma i zapomnialem hasla do starego konta wiec zrobilem nowe.
Ostatnio zmieniony przez szr 2011-03-24, 21:17, w całości zmieniany 1 raz  

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 22:00   

szr - tam typ nie wylazi przed fleshem - strzal pada przed mlekiem a nie po i widac dokladnie, ze nikt mu nie wybiega - On sciagnal typa co byl za murami na dlugiej kolo pochylni :D

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2011-03-24, 23:24   

ale macie problemy to skoro uważacie, że mój brat ma wh to czemu nie stawicie na bl??
w końcu proba na pewno ma jakieś zgłoszenie w portfelu darmowe :-P

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

choryy 
Chory?

Wysłany: 2011-03-25, 10:44   

Close temat.

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-03-30, 16:31   

A tu taka fajna akcja:
http://www.youtube.com/watch?v=JIQ13V7VDSw

RADIOACTIVE CHILDREN[t]