1. Twój nick na serwerze. : Dyrektor Liceum
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : ok 1:20 nad ranem dn. 18 lutego
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : ADMIN o pseudonimie Chory
4. Opis skargi. : Gramy mape, nagle wchodzi admin i banuje pare osob, w tym mnie. Bez powodu. Chyba, ze za powod uznamy fakt, ze mialem staty 20+/3. No sorry, ale zdarza sie. Admin Chory nie zrobil mi zadnych skrinszotow, wiec nie wiem co teraz bd. Prosze jednak o UNBANA i to szybkiego, bo ja NIE CZITUJE.
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : Nie zrobil mi SSow.
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com : Nie zrobil mi SSow.
Dzieki, ze jednak decydujesz sie mnie odbanowac. Gdyz to jest sprawiedliwe. Na przyszlosc prosze, nagraj mi demko albo skrinszoty strzel. To naprawde pomoze rozwiazac kazdy problem :)
Pozdrawiam i dziekuje za UB.
Dodane chwile później:
Gralem na tym serwie kupe czasu, ale pod tym nickiem pierwszy raz. To ja Ci dziekowalem, ze zbanowales goscia pseudonimem KARAM BOTOW. Remember? Pelen multi hack i Ty jedyny uratowales sytuacje. Dzieki raz jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez dyrektor_liceum 2011-02-18, 13:46, w całości zmieniany 1 raz