1. Twój nick na serwerze. : Szukam kozyy
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). około 20:25 :
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. nie zdążyłem zauważyć ;):
4. Opis skargi. :Witam ;) gram na waszym serwie jakiś czas i chyba już jakiś czas temu też dostałem bana, chodź nie jestem w stanie spamiętać ;) sprawa wygląda tak że dostałem perma pt "czitujesz" nie dostając przy tym skirnów, może admin ma demko? Bo jeśli to kara za to że gram no tak z hakiem 6 lat i mimo ze to forma rozrywki dla mnie to jednak przez ten czas trochę się nauczyłem ^^ nie chodzi mi nawet o zdjęcie bana samo w sobie tylko o uczciwość, bo ban od tak bo ktoś gra dobrze a adminowi nawet skrinów się nie chciało zrobić to trochę nie fer ;) dziękuje :)
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. nie widziałem by admin ssy robił może ma damko? :) :
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com :
sory za rozpęd i brak wzoru na początku ;)
Ostatnio zmieniony przez Szukam kozy 2011-09-25, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
I czekamy na ss'y ;)
Btw. Non steam, jak na 6. lat z Counter strikem dziwię sie abyś na ns'ie biegał ;/
nie gadam głupot bo nie pierwszeg dostałem bana w życiu i wiem gdzie sie szuka ssów ;) ty mi ich nie zrobiłeś, a fakt że nie mam steam niczego nie zmienia, mam na głowie prace, szkołę cs odpalam dla relaksu i tak jestem skąpiradło szkoda mi 10 zł ;) jako że adminem też byłem i sprawa braku ssów zawsze jest pod hasłem "nie ma ssów nie ma ub", bynajmniej w moim przypadku tak robiłem ;) to tylko na obronę swą przypomnę że raz już dawałem ssy tu i było czysto bo zawsze grałem i gram czysto :) a tym samym nie widzę powodów do banowania mnie za każdym razem gdy mi idzie lepiej ;)
no ja to czekam na opinie innych adm najlepiej tych którzy ze mną grali i wiedzą że czysty jestem ;) ale to już wasza sprawa czy dacie mi ub czy nie :)
moje ip 82.139.53.235
Ostatnio zmieniony przez Szukam kozy 2011-09-26, 19:45, w całości zmieniany 1 raz