Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-02-19, 13:40
Nie ma co sie spinac. Stariker nie dwaj adminowac na serwie bratu, nawet jesli cheaty biegaja. Skarge dostal, brat nie bedzie wbijac bo nie ogarnia adma i nie jest upowarzniony. Close
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-02-19, 13:41, w całości zmieniany 1 raz
Gościu pomyśl bo to nie boli.
Gdzie napisałem że jestem H@ ? Piszę po to żeby nie dostawać kolejnych bezpodstawnych banów ?
glow napisał/a:
wiec na co wchodzisz?
żeby karać takich jebanych botów jak Ty
i jak ja grałem na tych serwerach to Ty pewnie nie wiedziałeś że istnieje coś takiego jak cs-serwery ? chyba jasne ?
kiedyś jak jeździliśmy na mecze pociągiem do Bydgoszczy, to krzyczeliśmy---->"Każdy z Solca ma pierdolca"<----(ale to stare dzieje)
Jednak to prawda:)napisałem ci ze nie jesteś h@ od załatwiania takich spraw wiec po co spinasz?Dla mnie jesteś clown i tyle:D
pa tyfusie
P.S.nie zapomnij wchodzić na serwer na swoim nicku:)gwarantuje ci mila grę:)
P.S2 dzień w którym dołączyłeś na cs-serwery proponuje okrzyknąć świętem, bo jesteś taki cudowny dzieciak:D
Ostatnio zmieniony przez glow 2011-02-19, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
glow sprawa Cie nie dotyczy to nie spamuj, na dodatek nie obrażaj gracza tym bardziej osoby która tutaj jest szanowana przez spore grono. Prywatne zaczepki na pw/gg. zamykam!
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Gościu pomyśl bo to nie boli.
Gdzie napisałem że jestem H@ ? Piszę po to żeby nie dostawać kolejnych bezpodstawnych banów ?
glow napisał/a:
wiec na co wchodzisz?
żeby karać takich jebanych botów jak Ty
i jak ja grałem na tych serwerach to Ty pewnie nie wiedziałeś że istnieje coś takiego jak cs-serwery ? chyba jasne ?
No i co taka duma cie rospiera ze jak ty grales na cs-serwery to on nie wiedzil co to jest ?
jak twierdzisz ze boty cie otaczaja to wez sobie adma i ogarniaj
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa