Wysłany: 2011-05-24, 01:36 ban bez ss prosze o unbana
1. Twój nick na serwerze. Misiaczek:*:* xDD
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 24,07 o godz 01,32
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. nie pamietam dokladnie
4. Opis skargi. witam chiałem zlozyc skarge na admina poniewaz dostałem bana na serwerze o czity nie zostały mi zrobione zadne ss ani nic... powod bana wypierdalaj suko cziterska
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. nie nie ma zadnych dowodow
a oto log z konsoli
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Misiaczek:*:* xDD
[MiniBANS] Przyczyna : ' wypierdalaj suko cziterska '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:0:26514891 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 87.206.35.146 '
[MiniBANS] =======================================
DeNekst`Best | V
poczatek - koles w trupie a ten sie patrzy na niego przez skrzynie (idiot :D )
NAstepnie wychodzi do niego z nacelowana bronia - nie zabija wiec wraca za skrzynie. Gdy T idzie juz do niego - wyskakuje i BAM
dalej ...
Jak widac - na respie CT - mierzenie przez sciany, nacelowanie przed wyjsciem - doskonale wie gdzie i kto jest
Zabija 2 CT i idzie w strone gali. Nagle pojawia sie T na gali (nie slyszy go) i sie wycofuje + odrazu ruch celownika na gale. Chwile potem ucieka na resp CT przed ... granatem ktorego nie widzi ani nie slyszy
Na koniec zachodzi TT od trupa na B i piekne wykonczenie goscia za skrzynia niebieska + standardowe nacelowanie
reasumujac
WON !!
ps. kolejny PRO czysty steamowiec :)
_________________ Nie kłóć się z debilem ! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem !
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-05-24, 02:22, w całości zmieniany 4 razy
smieszny jestes napewno tak nie gralem... wez ty się lepiej ogranij... i ciekawe z kąd tak wszytsko doskonale niby wiesz... a po 2 mogles mi zrobic ss a nie walic odrazu bana... prosze o ub :D