Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Madziarka
2010-03-26, 22:21
Prośba o Admina
Autor Wiadomość
kolorowy-mis

Wysłany: 2010-03-20, 03:02   Prośba o Admina

Proszę o Admina na waszym serwerze. Gram na nim od paru dni i muszę przyznać że to całkiem znośny serwer, ale za dużo na nim cziterów. Gram w CS'a od listopada 1999 roku i znam się na rzeczy. Nie chodzi mi o utrudnianie życia graczom, a o ułatwianie. Gram przeważnie nocami więc przyda wam się ktoś kto utemperuje nocnych cziterów.

Pozdrawiam

Kolorowy-Mis

PS: rocznik 1987 :D

GetRight
IT'S ME :D

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-20, 07:31   

hahahahahaha . od 1999 r. ? Skoro tyle grasz w cs'a Panie Kolorowy-Mis to czemu nawet nie umiesz napisać podania według wzoru ? :) NIE , why ?

1. Wzór .
2. Kłamiesz co do gry .
3. Nigdy Cię nie widziałem .
4.Dołączył: Dzisiaj 2:54

F4stl0n3 
STEAM_0:0:20398655

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-20, 09:34   

CS powstał jako mod w czerwcu 1999 roku, więc tu mógł mieć rację, ale wątpie.

Nigdy Cię nie widziałem, nie ma wzoru. Nie.

ROMEO 
ADmiN Death Match

Wysłany: 2010-03-20, 10:01   

Nigdy nie widzialem gram teraz po Nocach tylko i żadko ale sory NIE

kolorowy-mis

Wysłany: 2010-03-20, 18:18   

Trochę mnie dziwi wasze negatywne nastawienie. To że wy gracie od nie dawna to nie znaczy że inni też grają krótko. Pewnie nie pamiętacie czasów kiedy by pograć w CS'a biegało się na kafejki internetowe ( dzisiaj to już rzadkość w dobie wszech obecnego internetu). Grywam nocami od kilku dni więc nie dziwie się że nie wszyscy mnie znają. Do wzoru da się zrobić. Post pisałem koło 3 w nocy, widocznie nie zwróciłem uwagi na wzory.

PS:GetRight osądzasz zbyt pochopnie.

[ Dodano: 2010-03-20, 18:38 ]
Nick na serwerze: Kolorowy-mis
Znajomość amxmodx: jako tako
Mikrofon: Jest
Steam: Nie mam
Ile mogę przebywać na serwerze: Zależy od dnia od 1 godziny do 10 godzin
Coś od siebie??
Im starszy tym gorszy refleks ale pograć lubię.

Malitek 
Duce - Wodzu

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-03-20, 18:54   

http://cs-serwery.pl/foru...mina-vt2402.htm
22.11.10 90KG poszło :D
03.12.10 95 kg poszło :D
30.12.10 97,5 kg poszło :D

11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011

nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna

PRYWATNE WIADOMOŚCI
    * Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
    * Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
    * Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
    * Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
    * Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
    * Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.

ROMEO 
ADmiN Death Match

Wysłany: 2010-03-20, 19:19   

Zamknąć to scierwo

xxBarzinixx

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-20, 23:53   

jestem na nie choć widzę cie na serwerze lecz nieraz wyzywasz innych graczy!!! jestem na nie

[ Dodano: 2010-03-20, 23:54 ]
i jeszcze do tego nie jest napisane według wzoru!!

Proszę zamknąć temat!!

kolorowy-mis

Wysłany: 2010-03-21, 00:31   

Jak będziesz się wywiązywał z roli admina to spoko. Ale jak pod twoją opieką na serwerze roi się od ludków z wh i aim'em a ty nic nie robisz, to co mam robić. A po za tym na tym serwerze za dużo powiedzieć się nie da. A stwierdzenie "Ty łobuzie" czasami nie jest obraźliwe.

kolorowy-mis

Wysłany: 2010-03-23, 01:21   

Ja rozumiem że jesteście w wieku szkolnym że tak powiem, i nie tylko cs wam w głowie. Zdążyłem skumać że jesteś afk w momencie kiedy zaczął grasować gość z SH.
Dziwie się jednak, że mimo iż potrzebujecie aż 12 adminów, to robicie takie problemy.
Naprawdę zapraszam was w porach między 2-4 w nocy. O tej porze dzieją się fantastyczne rzeczy.
Chyba że wszyscy macie kompleks swojego niskiego wieku, to zrozumiem, wystarczy powiedzieć, sorry ziom jesteś dla nas za stary, nie kumamy cię i w ogóle hakuna matata.

Narkoman93 
Puacz off 4n

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-23, 06:53   

kolorowy-mis napisał/a:
Dziwie się jednak, że mimo iż potrzebujecie aż 12 adminów, to robicie takie problemy.
Zrozum ze zasady to zasady.. postaw sie w sytułacji H@ i dawaj admina nieznajomym.. WYMAGANIA są jasne i tyle:mikro,steam,15-16+lat,POSTY na forum,znajomosc amx i dłuzszy pobyt na serwie ... U Ciebie jest tylko mikro,wiek i troche amx.. Ale z tego co piszesz wnioskuje że nie jestes glupi i swoje zdanie masz :D

O 3 w nocy to zadko KTO (nie tylko admin) gra :D Jest tez szkola,praca xD Rozumiem że ty akurat masz czas pograć w NOCY ale raczej w nocy grają czity vs czity :D Admini są dla graczy nie dla serwera ^^ Choc tutaj nie gram zaciekawiło mnie twoje podanie ^^ Odemnie masz małe tak tylko.. poudzielaj sie na forum (jest to dobrze postrzegane ^^) I pograj tez wiecej zeby nie bylo ze byle komu admina sie daje ^^ Pozdro i powodzenia :)

.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...

Quaresma 77 

Ostrzeżeń:
 8/5/5
Wysłany: 2010-03-23, 16:31   

Jestem na Tak chodz rzadko tam gram uznalem ze sie wypowiem...dlatego iz malo na tym serwie admow...wiec przydalby sie ktos z takim wiekiem i z takim stazem grania w cs.

xxBarzinixx

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-23, 16:42   

nikt nie ma pewności że ty akurat grasz w nocy i nikt tego nie będzie sprawdzał bo nikt niema na to czasu żeby wchodzić w nocy na serwer i sprawdzać co i jak!!!

Poza tym zgadzam się z tym co napisał kolega powyżej Udzielaj się na forum i graj na serwie w dzień a nie tylko w nocy bo w dzień to są niektórzy admini i wiedzą kto gra i tak samo jak kolega powyżej napisał "Admini są dla graczy nie dla serwera".

A jeżeli widzisz jakiegoś czi-tera na serwie to pisz a nie że siedzisz cicho i nic nie mówisz poza tym Admin nie zawszę wszystko widzi co się dzieje więc lepiej napisać wiadomość że ktoś używa wspomagaczy!!???!!!

Na razie jestem na NIE!!!
Ostatnio zmieniony przez xxBarzinixx 2010-03-23, 16:45, w całości zmieniany 1 raz  

Narkoman93 
Puacz off 4n

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-23, 17:29   

xxBarzinixx napisał/a:
A jeżeli widzisz jakiegoś czi-tera na serwie to pisz a nie że siedzisz cicho
pisać na GG? o 3 w nocy? Ktory adm Ci wejdzie? Napisze posta,czit zostanie zbanowany ale to neo i zaraz wejdzie :] Ale.. mam nadzieje że bedziesz wiecej grał niż teraz http://www.gametracker.co...r/kolorowy-mis/ grales tylko w piatek i sobote praktycznie... Postaraj sie wiecej pograć :P
xxBarzinixx napisał/a:
nikt nie ma pewności że ty akurat grasz w nocy i nikt tego nie będzie sprawdzał bo nikt niema na to czasu żeby wchodzić w nocy na serwer i sprawdzać co i jak!!!
ej no ale on placi za adma no nie? Jego sprawa JAK go wykorzysta ;p JEST MAŁO ADMINOW,A DM ZNANY Z CZITERSTWA ;] Może mu dać adma na probe? Nie masz nic do stracenia Malitek :D

.. by jakość łez była taka sama jak uśmiech...

xxBarzinixx

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-03-23, 18:28   

Narkoman93 napisał/a:
xxBarzinixx napisał/a:
A jeżeli widzisz jakiegoś czi-tera na serwie to pisz a nie że siedzisz cicho
pisać na GG? o 3 w nocy? Ktory adm Ci wejdzie? Napisze posta,czit zostanie zbanowany ale to neo i zaraz wejdzie :] Ale.. mam nadzieje że bedziesz wiecej grał niż teraz http://www.gametracker.co...r/kolorowy-mis/ grales tylko w piatek i sobote praktycznie... Postaraj sie wiecej pograć :P
xxBarzinixx napisał/a:
ej no ale on placi za adma no nie? Jego sprawa JAK go wykorzysta ;p JEST MAŁO ADMINOW,A DM ZNANY Z CZITERSTWA ;] Może mu dać adma na probe? Nie masz nic do stracenia Malitek :D

Tylko mi chodzi żeby mis pisał wiadomość w grze jak admin jest na serwerze skoro go widzi czita albo w postach itd!!!!Tylko że ja mówię jeżeli on nie ma na razie admina!!! bo to jak on go wykorzysta to mnie nie obchodzi ale jeżeli na razie nie ma admina więc nikt nie ma pewności czy gra on rzeczywiście w nocy!!!!
Ostatnio zmieniony przez xxBarzinixx 2010-03-23, 18:29, w całości zmieniany 1 raz  

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi