Nick na serwerze:AMST3L
Znajomość amxmodx: nie ma co oszukiwać, jest średnia, ale mogę się podszkolić
Masz mikrofon?: oczywiście
Masz Steama?:tak
Ile możesz przekazywać na serwer?:ile będzie trzeba - oczywiście w granicach rozsądku
Dodać coś od siebie:
Jestem graczem który już od dłuższego czasu grywa na waszym serwerze, skill może nie najwyższy ale daję radę. Tak jak każdego i mnie irytują ludzie którzy wspomagają swoją grę różnego rodzaju czitami, dlatego też postanowilem złożyć tu swoje podanko. Często przebywam na serwerze w czasie gdy w ogóle nie ma na nim admina, i gdy tylko jest to możliwe po zauważeniu jakiegoś czitera staram się wezwać któregoś z nich. Niestety czasem jest to po prostu nie możliwe, a na serwerze panuje burdel.
Spełniam chyba wszystkie warunki, no oczywiście po za postami na forum lecz w przypadku otrzymania admina obiecuję poprawę i zacznę się bardziej serwerem interesować.
A jak to z doświadczeniem ? Jakieś serwery były, poprzednie pozycje admina ( jeśli tak to podaj nazwę ).
@
A tak to nie ma się do czego przyczepić chyba, male TAk
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
no niestety wcześniej nie było nic na publicznych serwerach, jedyne doświadczenie to coś w postaci admina w kafejce internetowej dużo różnych ludzi przychodziło grać i co prawda na lan ale też ogarnąć to trzeba było. Poza tym każdy jakoś zaczynał a ponieważ na waszym serwerze przebywam najczęściej myślę że od niego chciał bym zacząć swoją przygodę "bycia adminem"
Ostatnio zmieniony przez AMST3L 2011-09-18, 23:28, w całości zmieniany 1 raz
myślę że od niego chciał bym zacząć swoją przygodę "bycia adminem"
hehehhehehehehheeh wzruszylem sie... :D Pozatym jakie to ma znaczenie czy mial kiedys admina gdzies indziej? Ja nie mialem a dostalem bez problemu tutaj...
Amstel to ogarniety gracz... nie wydziera sie przez mikro jak Sruba, skilla tez ma nienajgorszego, czego nie mozna powiedziec o Krisie i Grandziu, hahhhaaa...
Malgosia: Jestem na TAK
Robert: Jestem Na Tak
Agnieszka: 3 razy tak, zapraszamy do nastepnego etapu (pisanie do Malita) hehe
_________________ Strzelam po to by zabić, nie zranić....
Pozatym jakie to ma znaczenie czy mial kiedys admina gdzies indziej? Ja nie mialem a dostalem bez problemu tutaj...
Nadrabiałeś w pewnych innych sprawach i dobrze CI to idzie do teraz więc jesteś adminem ;) co prawda zużytym już i nie to samo co na początku..... no ale dajesz rade.
Malit wiesz co robić...
gg:8336640
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-09-20, 17:17, w całości zmieniany 2 razy
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa