dajcie wkoncy chlopakowi tego adma bo zasluguje na niego !!! malit wez sie obudz wkoncu . chlopaki pisza placa i wiecznie na wszystko czekaja! pobudka i ogarnij to za co kase bierzesz czlowieku :/
_________________ Mieć wyjebane to błogosławieństwo...
@up , zgadzam sie z lick'iem... ja osobiscie zaplacilem 4 tygodnie temu za admina i wciaz go nie mam... my shoot zaplacil tydzien-2 tygodnie temu i tez nie ma admina.
Jezeli ktos ma kontakt z malitem to prosze zeby mu powiedzial ze czeka na niego sporo osob z prosba o dodaniu admina/kupnie admina itd...
Malitek albo ma nas wszystkich we dupie (za przeproszeniem), albo jest aż tak nieodpowiedzialny. lick ja też chyba będę się przenosił na inna sieć (czego nie chce;/) jak tak dalej będzie ;/
_________________ "Pieniądze są po to, by o nich nie myśleć"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Zapraszam na only dust2 !!!
Ostatnio zmieniony przez Yamammoto 2011-05-18, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-05-18, 18:58
Czy to temat z cyklu "kto odchodzi a kto nie?" Nie wydaje mi się! Co to za prowadzanie rozmów? Jak chcecie zmieniać sieć to żegnam wszystkich ;* a podziwiam tych co zostają :) wierni do końca. :)
że i tak ten głupi występ się skończy.
Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa