Nick na serwerze:Fire Wiek:17 Znajomość amxmodx: bardzo bardzo dobrze Masz mikrofon?:Mam Masz Steama?:NIe i juz kupuje :/ Ile możesz przekazywać na serwer?:Jestem Ciągle :/ Dodać coś od siebie:lobie placki :P hmm... znam się na rzeczy miałem swoja siec serverow przez 2 lata :/ i umarła :/
Ostatnio zmieniony przez fire 2010-07-23, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 18 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-07-18, 17:29
Widuję Cię, dziś np widziałam, ale jestem na nie, gdyż dziś dopiero dołączyłeś no i ten brak steam. Ale będę na tak jak się poudzielasz na forum. Jak na razie nie.
że i tak ten głupi występ się skończy.
Jestem na nie dzisiaj dostałeś bana na serwerze [only DD2] Za WH i bylem przy tym wiec jestem na NIE
hmm.... wh nie miałem są na forum ss jak coś :] i dzięki za Głosy będę naprawdę dobrym adminem i jak coś to mnie stać na steam ale teraz za bardzo nie mam z czego kopic bo zbieram na samochód :/
[ Dodano: 2010-07-19, 15:32 ]
a wiec możne zmienisz zdanie :/ Na tak jak dostałem ub za wrzucone ss :]
[ Dodano: 2010-07-19, 15:35 ]
aha i jeszcze dodam ze miałem admina na 5 sieciach serverow i innym to nie przeszkadzało ze nie mam steam :/ bywa
Ostatnio zmieniony przez fire 2010-07-23, 13:17, w całości zmieniany 1 raz