Nick na serwerze:bundy hardcot
Znajomość amxmodx:Zaawansowane
Masz mikrofon?: Tak
Masz Steama?: Tak
Ile możesz przekazywać na serwer? : 10 zł na 3tyg (21 dni)
Dodać coś od siebie: Nazywam się Kuba .Startuję na administratora tego serwera ponieważ RZADKO są admini , a widziałem kilku cheaterów .Myślę że poradzę temu.Gram Na servie 2 tygodnie prosze uwierzyc bo niektórzy nie wieżą .Jestem ogarnięty i miły, mam poczucie humor.
Dodać coś od siebie: Nazywam się Kuba .Startuję na administratora tego serwera ponieważ RZADKO są admini , a widziałem kilku cheaterów .Myślę że poradzę temu.Gram Na servie 2 tygodnie prosze uwierzyc bo niektórzy nie wieżą .Jestem ogarnięty i miły, mam poczucie humor.
Człowieku kiedy ty niby grałeś przez 2 tygodnie na ty ma serwerze jeżeli ja cię wcale nie widziałem a gram tam bardzo często ogarnij co piszesz.
A jak byś grał to czemu się nie zarejestrowałeś tylko teraz to zrobiłeś ?
Jestem na NIE
_________________ Myślisz że wszystko jest możliwe?
To trzaśnij drzwiami obrotowymi! :D
Zdecyduj sie gdzie chcesz mieć admina tutaj czy na only inferno. Na dd2 ode mnie masz NIE, gdyż jest tu już kilku dośw. adminów i nie potrzeba ludzi nowych, którzy dopiero zaczeli przygodę z serwerem. Ale
Ludzie rozumiem was, jest dużo powodów żeby odrzucać podania ale dajecie NIE po kolei na każdym serwie a adminów jak nie było tak nie ma a Ci co chcą mieć to go nie dostaną bo zawsze znajdzie sie jakiś -. Nie mówie o tym konkretnie przykładzie tylko ogólnie. Serwery BF2,diablo,DM,only inferno,FFA prawie wgl nie mają adminów a wy każdą ambicje tłamsicie w zarodku. Nie sprawdzi się to wypad, jego wina, jego stracone pieniądze (którymi i tak pomaga utrzymać serwer) a może akurat trafi sie kompetentna osoba, która spełni sie w roli admina i bedzie trzymać serwer w ryzach. Bo to co dzieje sie na serwerach podanych wyżej to paranoja. Robie codzienny obchód po serwach i wynikiem jest około 20 permanentnych banów a i zdarza się, że więcej. Więc miejmy troche wyrozumiałosci i dosłownie mówiąc TESTUJMY tych, którzy się zgłaszają. Ode mnie będzie prawie zawsze małe TAK, no chyba, że mam powody nie bezpodstawne ku temu, żeby nie pozwolić na to aby taka a taka osoba otrzymała admina.
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*
Ostatnio zmieniony przez Mikey 2011-04-26, 20:04, w całości zmieniany 2 razy
a może akurat trafi sie kompetentna osoba, która spełni sie w roli admina
no dobrze ,a jeżeli wyjdzie na odwrót.jeżeli odpalony (nie sugeruję ,żeBundy Hardcot, ) ?
dlatego w większości podań ktoś zawsze pisze "pograj więcej" ,dzięki temu poznamy przyszłego admina i jak wspomniałeś "przetestujemy" go , np. czy nie jest zbyt pochopny :).i chyba sam nie wierzysz ,że osoba ,która grała 2 godz. na serwerze i składa podanie (wyłącznie dla własnych potrzeb) bo jakiś czit go zapier^^^^^ będzie kompetentna. zresztą najlepszym przykładem jest noos.Podanie jak każde inne ,nawet grał trochę więcej ,i co? i dupa.:)kompetencja=100%
-min. miesiac na forum
-min. 100 postow
-czesto widziany na serwie :)
dołączyłeś 2 dni temu i już regulamin chcesz zmieniać ,ogarnij ..
_________________ My ShooT 4 You!
<3
Ostatnio zmieniony przez Dyksa15 2011-04-28, 16:19, w całości zmieniany 2 razy
Nie o to chodzi. Jeśli bedziecie każdego tak testować to każdemu sie odechce. Jak bedzie odpalony to yyy won? Poza tym odpalonego człowieka każdy pamięta. Przynajmniej poprawi stan finansowy. Jeśli bedzie zbyt pochopny to dostanie doslowny opier**** i przestanie być, a jak nie to wypad. Przynajmniej zbanuje kilku cziterów. Wierze, na świecie są też ludzie normalni (o dziwo jeszcze tacy są) i nie każdy ma wyprostowane fałdy mózgowe. Noos to zupełnie inny przypadek. Kasa i nic więcej.
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*
Jak już pisałem tutaj NIE. A co do wymagań. On do ***** nędzy nie startuje na admina forum tylko SERWERA. Odwiedzanie forum jest ważne ale nie przesadzajmy. Dla mnie bez sensu jest dodawać do wymogów 100 postów i min. miesiac na forum. Do tego adminów jak nie było tak nie ma nawet z "mniejszymi" wymaganiami...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa