Wysłany: 2010-08-16, 07:33 Podanie O Administratora
Nick na serwerze:[F]ree[F]or[Y]ou
Znajomość amxmodx: 9.5/10
Masz mikrofon?: TAK
Masz Steama?:Tak od póltoraroku
Ile możesz przekazywać na serwer?: DO 15 zł miesięcznie.
Dodać coś od siebie:Jestem Często Na Serwerze,I Widze Jak Przychodzą Ludzie Którzy Niszczą Przyjemność Gry np:wh,aim,speedhack.Jednak Są Też Tacy Którzy Przychodzą Pograć Uczciwie Czyli Bez Żadnych Haxów czy Hacków Jak Kto Woli.Przez To Że Jestem Na Serwerze Często Mógłbym Zadbać O To Żeby Nie Było Cziterów.
Fajnie.. a teraz wypowie sie czarna mamba i troszeczke pobeszta ;] Jako do OSOBY do Ciebie nic nie ma, a że taki jestem nie bierz sobie tego do siebie :) Prawie jak YoDa :D
1. Twój pierwszy jest to post wiec pogadaj troche.
2. Zdań W Języku Polskim Tak Raczej Nie Piszemy? - Nie toleruje gwałcicieli shifta.
3. "1 miesiąc (30 dni) MINIMUM 10zł przelew" Rozumiem że przelew twą kase nam przyśle?
4. Zbyt dużo niepewnych adminow na DD2 w chwili obecnej buszuje..
5. Nazwy czitow znasz ja widze,lecz czy wiesz który którym?
6. DD2 sux wiec jeden nieogar w tą czy w tą róznicy nie robi i $$$ będzie.
Gościa można sprawdzić przecie,czy nie wali w toalecie,
Jak ogarnia będzie dobrze, jak nie to podziękujesz bobrze.
Aktywność na forum słaba
Może to dla Ciebie zabawa,
Ale my tu wciąż sprzątamy
I każdego dziś sprawdzamy ;]
Masz na razie moje TAK
Lecz niektórzy mowią wspak ^^
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
ha byles 2 razy na serwie i adma chcesz? hahaha pozdro i nie bierzcie takich malolatow bo takie cos to porazka naserwie ;/! bd mial adm i bd sie wywyszal znam takich jak on mysla ze wladze maja heh jak juz wiekszacs adminow sie wypowiedzialo na nie to ja takze jako admin jestem na nie pograj troche poudzielj sie moze akurat stuknie ci 16 :)
[ Dodano: 2010-08-16, 16:24 ]
a i zapomnialem napisac chodz sam to zrobie ;d nie spam tu bo bd zamkniety twoj post
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
No sorry ale jak se policzysz to ci wyjdzie że 7 adminów oddało głos na TAK a tylko sześciu na Nie a to ze mam 15 lat to nie znaczy ze jestem NEO.Wcale nie myśle że mam władze bo tak nie jest.A co do mojego wieku to rekrutacja jest od 15 lat :) więc akurat się załapałem.Może i mnie nie widzieliście na serwerze ale to nie mój problem że jak ja jestem to was niema a siedzie po 3-5 godzin dziennie :).Ci co mnie nie widzieli mogą zobaczyć dosłownie codziennie w godzinach 7-10 lub 17-22.
jeszcze raz przepraszam za spam no ok widzialem cie ,ale kolego to ze napisales ze 7 oddalo glosow tak a 6 nie to nic nie znaczy ostateczna decyzja lezy w kontekscie malitka :) wiec mozesz miec 10000000000000000000000000000000000000 postow na tak a malitek powie nie i bum po sprawie nie wiem jak wy adminow jest duzo moze poczekmay na kogos z powyzej 18 lat? zeby nie bylo bledow tak jak na poczatku z jdna aminka :) juz nie powiem kto ;d :)
_________________ Dziękuje tym co są, będą, byli...........PIER.. tych co się odwrócili
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa