No sorry ale jak se policzysz to ci wyjdzie że 7 adminów oddało głos na TAK a tylko sześciu na Nie a to ze mam 15 lat to nie znaczy ze jestem NEO.Wcale nie myśle że mam władze bo tak nie jest.A co do mojego wieku to rekrutacja jest od 15 lat :) więc akurat się załapałem.Może i mnie nie widzieliście na serwerze ale to nie mój problem że jak ja jestem to was niema a siedzie po 3-5 godzin dziennie :).Ci co mnie nie widzieli mogą zobaczyć dosłownie codziennie w godzinach 7-10 lub 17-22.
Pozdrawiam:[F]ree[F]or[Y]ou
bede 7 na nie ja gram na tym serwie od pol roku dzien w dzien i nie sadze aby wiecej tu admow bylo potrzeba . poki co czas ogarnac tych co sa ( nie bede zdradzal nickow administracja sama powinna sie domyslec) ale fakt chlopak na serwie gra tyle ze kroootko panstwo drodzy
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa