Steam: Nie posiadam, ale jak trzeba bedzie to sie znajdzie :)
Oplata na serwer: 10-15zl
Admin na innym serwerze: Nie posiadam
Doswiadczenie: Bylem kilka razy adminem na kilku serwerach i mysle, ze na tym tez dalbym rade. W cs'a gram od 3 lat, na serwerze jestem od..hhmm 3-4 miesiecy.
Od siebie: Nie biore posade admina nie po to by byc kims na serwerze i miec wladze, tylko jak wchodze sobie zawsze pograc wieczorem czy rano, to zawsze znajdzie sie ktos z wh lub aim'em
Pozdrawiam i mysle, ze dobrze rozpatrzycie moja propozycje
Ostatnio zmieniony przez Dyzio 2010-07-25, 13:40, w całości zmieniany 3 razy
Doswiadczenie: Bylem kilka razy adminem na kilku serwerach i mysle, ze na tym tez dalbym rade. W cs'a gram od 3 lat, na serwerze jestem od..hhmm 3-4 miesiecy.
hmm... ja Jestem Na NIE powiewasz nigdy cie nie widziałem na serwerze a podałeś ze grasz 3-4 miesiące :/
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa