Witam, Mam 21lat gram dość często ponieważ uczę się zaocznie :) ortografie chyba znam ^^ po %% jakiś byk może się zdarzyć. 20 hedów to nie pro z tego co wiem... więc Ban. Co do forum jestem tu pierwszy raz, ale mogę je odwiedzać częściej. Co do pieniędzy nie mam zwyczaju płacić za gry, lecz transakcja wymienna może być, ja wam mój czas wy mi server bez czitów. To chyba uczciwa propozycja.
Po co mi admin? Bo mnie już szlak trafia jak graja dzieci *NEO* na czitach bądź jak drą się do mikrofonu.
Nick- KTOS (server) Central shoot [TP] 91.204.163.196:27015
Wiek- jak wyżej
Masz mikro- nie nie używam
Masz steam- mogę kupić o ile to tak strasznie niezbędne
Ile możesz przekazywać na serwer- Młodzi nie maja pieniędzy na zbyciu
Dodać coś od siebie- Od siebie to na górze napisałem
Dodatkowo bym prosił o komendy. ban/kick znam ale jeśli jeszcze coś bym miał robić oprócz pilnowanie, to musicie mnie podszkolić:)
W razie pytań pisać na emile bądź na gg (zawsze niewidoczny)
Nie zapomnieć się przedstawić i napisać ocb...
Pozdrawiam idę grać dalej
Central shoot [TP] 91.204.163.196:27015
Nie to nie wasze servery cierpią przez czity.. chciałem pomóc :) posta można usunąć w takim razie. A ty CSI się zastanów czy nie lepiej komuś komend podać żeby pilnował niż żeby server pełen czitów był.
Pozdrawiam
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa