Nick na serwerze: bigo$ <3
Znajomość amxmodx: Dobra
Masz mikrofon?: Tak
Masz Steama?: Juz zamowiony na allegro
Ile możesz przekazywać na serwer?: do 20zl/miesiąc
Dodać coś od siebie: Nie jestem jakims noobem ktory ma staty 0-20 pupet widzial jak ja gram . Znam sie na amx dobrze i chcialbym pilnowac pozadku na waszym dm.
Puppeta tu nie chodzi o to ze nie ogarniasz tylko o to ze Ciebie caly dzien nie ma na serwerze nie ? A wtedy akurat ja bd mogl grac i botow nie bedzie :D
Wg mnie można by dać mu admina ponieważ czitów jest dużo grają żadnego admina każdego najlepiej sprawdzić.
Czitow jest duzo? na ktorym serwie, kiedy, gdzie nie ma zadnego admina? od dawna widze nie odwiedziales DM. Poza tym kim jestes, ze zabierasz glos ? ;)
A co nie wolno jest jakiśregulamin do tego bo go nie widzę to że nie jestem adminem czy modem to nei znaczy że nie mogę pisać ogarnij chłopie. Gram może niezbyt długo ale co nie wejdę to jakiś czit a admina jeszcze wogóle nie widziałem także to jest moje zdanie ogarnijcie.
No jasne ze kazdy user ma prawo do swojego zdania . Czity graja ale nie ma ich az tak duzo ... Puppeta ogarnia ale niestety caly dzien go na serwerze nie ma ;/ Dlatego zlozylem podanie o admina .
Ostatnio zmieniony przez bigo$ 2009-12-02, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
A co nie wolno jest jakiśregulamin do tego bo go nie widzę to że nie jestem adminem czy modem to nei znaczy że nie mogę pisać ogarnij chłopie. Gram może niezbyt długo ale co nie wejdę to jakiś czit a admina jeszcze wogóle nie widziałem także to jest moje zdanie ogarnijcie.
Jakoś nie widzialem Twoich wniosków w skargach, że ktoś czituje, wraz z dowodami w postaci demka. Więc nie obrażaj graczy bezpodstawnie, razem z adminem, ktory wg Ciebie nie ogarnia. Dalsza dyskusja nie w tym temacie. To podanie o admina, jak widzisz.
Ostatnio zmieniony przez PuppetMasta 2009-12-02, 16:23, w całości zmieniany 1 raz